Rõngastulede inverteri ost!
Rõngastulede inverteri ost!
Tere,kus ma osta saaksin Tartus rõngastuledele inverteri???
Re: Rõngastulede inverteri ost!
Oleks ka ise ühest inverterist huvitatud.
Tean kust saab tellida,just ise tellisin 12euri tükk http://www.autonext.ee" onclick="window.open(this.href);return false;
ise tellisin ebayst ja sain 5,5€ tükk. Kuid aega läks ka mingi 2 nädalat vist
üks foorumi kasutaja nimega Zloi kunagi müüs tallinnas ka neid 10€ paar ja vajadusel saadab postiga tartusse.

üks foorumi kasutaja nimega Zloi kunagi müüs tallinnas ka neid 10€ paar ja vajadusel saadab postiga tartusse.
Minul kulus neid invertereid u. üks 6 kuu kohta. Lõpuks loobusin ja panin LED rõngad, nüüd aasta muretult sõitnud. LED'id niipalju heledamad, et saab rahulikult ka päevatuledena kasutada 

Kus sa need LED rõngad ostsid ja palju maksid?
- Riivo
- Huviline
- Peamine sõiduk: Ateca 4Drive
- Kontakt:
...Katke oma inverterid niiskuse käest ära korralikult...siis ei põle midagi läbi...need peened pistikud on total bullshit...ise eemaldasin need ja jootsin juhtmed kokku + isoleerisin
Ma tahaks näha seda hetke kui led-rõngastel "surnud pikslid" tekkima hakkavad...see on seni mind hoidnud ostmast neid....ja ccfl sobib ka hästi päevatuleks
Ma tahaks näha seda hetke kui led-rõngastel "surnud pikslid" tekkima hakkavad...see on seni mind hoidnud ostmast neid....ja ccfl sobib ka hästi päevatuleks

´17 4Drive