K: Vesi põrandal (e39 touring)
-
- Huviline
K: Vesi põrandal (e39 touring)
Masinaks mu naisel e39 530d Touring 2002 a.
Üks päev avastasin, et auto tagaistujate jalgade juurest täitsa ujub.
Mis seal ikka, äkki naine unustas luugi lahti vms ja kuivatasin korralikult ära, kulus mitu päeva aega selleks.
Nüüd auto seisis 3 päeva, kõvasti sadas vihma jne ja jälle ujub kõik tagaistujate jalgade juurest (mõlemalt poolt). Täitsa lirtsub kohe. Järelikult allpool mingeid auke ei ole, kuna seisval autol ju alt vesi üles ei tule.
Aga ei leia kohta, et kust see tulnud on?
Mingeid ideid?
Katuseluuk ka kinni kogu aeg olnud.
Tänud
Jürka
Üks päev avastasin, et auto tagaistujate jalgade juurest täitsa ujub.
Mis seal ikka, äkki naine unustas luugi lahti vms ja kuivatasin korralikult ära, kulus mitu päeva aega selleks.
Nüüd auto seisis 3 päeva, kõvasti sadas vihma jne ja jälle ujub kõik tagaistujate jalgade juurest (mõlemalt poolt). Täitsa lirtsub kohe. Järelikult allpool mingeid auke ei ole, kuna seisval autol ju alt vesi üles ei tule.
Aga ei leia kohta, et kust see tulnud on?
Mingeid ideid?
Katuseluuk ka kinni kogu aeg olnud.
Tänud
Jürka
Re: K: Vesi põrandal (e39 touring)
Vaata üle tagauste polstrite all olevad mürasummutusmatid, kui nende aluimised servad kusagilt ukse küljest mastiksist lahti, (tavaliselt peale klaaside toonimist) siis on vihmavesi kohe autos.
-
- Huviline
aitäh vastamast.
ja kui lahti on, siis panen näiteks veekindla silikooniga lihtsalt kinni?
ja kui lahti on, siis panen näiteks veekindla silikooniga lihtsalt kinni?
silikoon sobib kinnitamiseks küll 

ei sealt uksepolstri vahelt tule midagi, mul ka need kohati lahtised. sinu probleem on katuseluugiga, äravool on umbes, foorumis sellest palju juttu olnud.
e39 523i , BMW - Big Money Waste.
Väga eduliselt tuleb, enda auto peal praktikas nähtudAlen kirjutas:ei sealt uksepolstri vahelt tule midagi, mul ka need kohati lahtised. sinu probleem on katuseluugiga, äravool on umbes, foorumis sellest palju juttu olnud.

Mul täpselt sama teema aga ainult juhi istme tagant märg. kaldun arvama et pòhjaalune kork kergelt avatud ja viskab vett sealt sisse kas selline variant oleks vòimalik ? Kuna katuseluuki pole ja ukse polstrid ka korralikud klaasid toonimatta.
- testivoitja
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW X5 E53
Tuleb, nii et kohisebAlen kirjutas:ei sealt uksepolstri vahelt tule midagi, mul ka need kohati lahtised. sinu probleem on katuseluugiga, äravool on umbes, foorumis sellest palju juttu olnud.

mul näiteks jooksis mööda kaabli auku sisse kõrvalistuja jalge juurest.vaata kapoti all paremal kus on releede kast kas seal ple vett.mul kogunes sinna kuna koridiiva juurest äravool oli konk.soppa täis ja sinna kogunes vesi ja sealt mööda kaabliauku joosksis salongi.äravool on logari taga