Kas keegi oskab öelda midagi nende varuosade kvaliteedist-vastupidavusest? Hinnad ju igati soodsad.

Edson520 kirjutas:Olen spartechi maaletooja ja kasutasin enda e34l, ootsad kestsid yle 30000 km ja oli nendega hasti ljabitud 2 ylevaatust, ja olen ise neendega rahul, kuidas teistel autodel ei oska oelda, kord kahe aastaga tagastati maksimum 5 asja, ja kolm nendest oli ebakorrektne paigaldus, ja yks oli tolmukate puruks mille tulemuseks oli muidugi rooliotsa lopp, viies osa oli vaga odav osa ja oli lihtsalt uuena asendatud. Jargmisest aastast spartech annab oma osadele kaks aastat garantiid, kui osad vahetatud meie tookojas ja vahetamisel olid vahetatud molemad pooled.
Leho kirjutas:Aga tegelikult ei kannata midagi muud e39 alla panna peale lemfõrderi.
Edson teeb lihtsalt enda ettevõttele promo.
Lemfõrderi asendusainena kannatab ainult kriitikat õõtsade taastamine.
Mida tehakse nii tartus kui ka elvas .
Hind on 4 sarniiri taastamisel varieeruvalt 100-150€ + õõtsapuksid tuleb eraldi osta( soovitatavalt lemfõrder).
taastamisse kannatab ainult saata Bmw originaalmärgistusega õõtsasid.
Seega Igat suvalist noname toodet ei soovitaks alla panna.
Iga kuu olen neid odavama otsa õõtsasid vahetanud ja jutud on et kestis 6 kuud, 3 kuud , 9 kuud .
Aga noh. Kokkuvõttes. Igaüks ise vaatab kuhu oma raha raiskab. Ehk on minu postitus mõnele abiks.
nagu enamus e39 omanike. tasub küll osta OE osad UMist, kuid kui ei ole 600eur varuosadeks ja 250eur remontimiseks, mis siis tuleb teha? Endal näiteks praegu seisab kõik OE(BMW logoga) osad, alumine õõts sureb mingi 3-5kuuga, proovin UMis teha ja vaatan siis kaua kestab.ooDDoo kirjutas:'vahetan e39- sal korra aastas terve esisilla koos amortidega . panen kõik tutikad b (slr ja muu ****)osad ja saan 9 kuud vaikuses sõita ja 3 kuud koliseda kuni uued b osad alla saab
On see tõsi? Siin foorumis üks taastaja mees räägib, et pole vahet mis osa viid, tulemus sama. Teine küsimus (võibolla küll rumal) aga kas E39 sillajuppidele saab ka neid määrdenipleid külge keerata?Leho kirjutas: taastamisse kannatab ainult saata Bmw originaalmärgistusega õõtsasid.
vedrud valesti pandud ja amordid keeratud teistpiditramtram kirjutas:mis seal honda keskuses amortide panemisel siis valesti tehti, vedrud valest?
Huvi pärast küsin et kui palju selle 9 kuuga läbi sõidad?ooDDoo kirjutas:'vahetan e39- sal korra aastas terve esisilla koos amortidega . panen kõik tutikad b (slr ja muu ****)osad ja saan 9 kuud vaikuses sõita ja 3 kuud koliseda kuni uued b osad alla saab
Milles nende edasine mittekestmine väljendus?matu777 kirjutas:Mul oli ka e39-al spartech õõtsad esisillas ja kestis 10 kuud(läbitud sai kõigest 8000km).
Loks oli sees õõtsadel.Igor_K kirjutas:Milles nende edasine mittekestmine väljendus?matu777 kirjutas:Mul oli ka e39-al spartech õõtsad esisillas ja kestis 10 kuud(läbitud sai kõigest 8000km).
v6ss kirjutas:On see tõsi? Siin foorumis üks taastaja mees räägib, et pole vahet mis osa viid, tulemus sama. Teine küsimus (võibolla küll rumal) aga kas E39 sillajuppidele saab ka neid määrdenipleid külge keerata?Leho kirjutas: taastamisse kannatab ainult saata Bmw originaalmärgistusega õõtsasid.
Parimat!
omal e39 taastatud osad all neljas aasta ja ca 100 000 km sõidetud ja ei ühtegi loksu. Ei teagi kus on taastatud, eelmine omanik tegi seda. Seega minu eelistus B osadele on kindlasti taastatud.Leho kirjutas:panime ühele e38-le taastatud õõtsad alla. 1,5a on autoga ringi sõidetud ja sillas pole ükski jupp kolisema hakanud![]()
Taastamise kohapealt niipalju et ise ma selle reklaamimisega mingit kasumit ei teeni. Lihtsalt tundub et need on ainsad asjad mis kestavad meie üli piixus eesti teedel.
tähendab siis saab aint Lemforderi jaTRW õõtsa taastada?RAINER S kirjutas:v6ss kirjutas:On see tõsi? Siin foorumis üks taastaja mees räägib, et pole vahet mis osa viid, tulemus sama. Teine küsimus (võibolla küll rumal) aga kas E39 sillajuppidele saab ka neid määrdenipleid külge keerata?Leho kirjutas: taastamisse kannatab ainult saata Bmw originaalmärgistusega õõtsasid.
Parimat!
Olen ka kuulnud seda, et ainult originaalosa saab taastada ja just sellepärast, et originaal õõts on alumiiniumist aga b-osad mingist sulamist mida ei saa keevitada (taha seda kaussi ei saa tagasi keevitada)
Mul tuttav laseb Tartus neid taastada ja sealt öeldi, et ainult originaal õõtsa saab taastada ja just selle pärast et need on päris alumiiniumist mitte mingi muu sulam. Kui LMI ja TRW on alumiiniumist siis järelikult saab neid taastada.Edson520 kirjutas:
tähendab siis saab aint Lemforderi jaTRW õõtsa taastada?