Vanos/alpine
- karel.kuuskmann
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 520it e39
Vanos/alpine
Terekest
Mul selline segadus et mis asi on VANOS JA MIS ON ALPINE?
Kuidas aru saada või teada saada et on VANOS VÕI ALPINE?
Mul selline segadus et mis asi on VANOS JA MIS ON ALPINE?
Kuidas aru saada või teada saada et on VANOS VÕI ALPINE?
- Henri.
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: 328 kuut
- Kontakt:
Re: Vanos/alpine
Alpine toodab autoaudiot. Kui maki või kõlarite peal on kirjas "Alpine", siis võiks ka sellega tegemist olla.
Kui tegemist on E39 BMW-ga siis VANOS peaks neil kõigil olema. Uuematel (TU? mootorikoodiga) mudelitel on topelvanos.
Kuidas sul need küsimused üldse tekkisid?
Kui tegemist on E39 BMW-ga siis VANOS peaks neil kõigil olema. Uuematel (TU? mootorikoodiga) mudelitel on topelvanos.
Kuidas sul need küsimused üldse tekkisid?
Ehk äkki sellest, et tihtipeale müügikuulutuste pealkirjades ntks BMW 525 VANOS ja on tulnud ette ka kordi kus on BMW 525 ALPINE TUNING näiteks 

BMW fänn
- karel.kuuskmann
- Huviline
Küsimus tuligi müügi kuulutustest
ja sellest kus sõitsin sõbra e39 520 mis oli aasta uuem kui minu oma siis tema oma oli kuidagi lahjema edasi minekuga.(mitte terava minekuga kui minu oma). muidugi mu sõbral on 110kw ja minul paberite järgi ka 110kw kuigi minu omal on teine mootor peale pandud mille läbisõit on 50 000-60 000km. kuid kus ma saaksin kontrollida auto kw

Pigem siiski ALPINAIndrek J kirjutas:Ehk äkki sellest, et tihtipeale müügikuulutuste pealkirjades ntks BMW 525 VANOS ja on tulnud ette ka kordi kus on BMW 525 ALPINE TUNING näiteks
E36 328i cabrio & E36 328iT Winterbeater
No tegelikult on jah Alpina, lihtsalt on olnud juhuseid kus on kirjutatud nii.
BMW fänn
- Henri.
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: 328 kuut
- Kontakt:
Kontrollida saad neid ainult kuskil dünopingis aga kui tahad vaadata, mis antud VIN-koodiga masinal tehasest oli, siis pane VIN-i 7 viimast siia:karel.kuuskmann kirjutas:kuid kus ma saaksin kontrollida auto kw![]()
http://www.rubmw.ru/vincode/eng/" onclick="window.open(this.href);return false;
- karel.kuuskmann
- Huviline
seda ma tean mis ta orginaalis oli. kuid just peale mootori vahetust nagu ei tea. aga kas üv ei saa kontrollida või siis kaabliga???
-
- Klubiliige - moderaator
- Peamine sõiduk: BMW E34 540i
Dünopink on üks võimalus.
Või sa tahad teada,palju antud mootoril peaks uuest peast kw'si olema? Siis vaata plokilt mis mootoriga tegu on ja kirjuta siia,küll keegi ütleb sulle täpselt,palju sel motol kw'si on.
Või sa tahad teada,palju antud mootoril peaks uuest peast kw'si olema? Siis vaata plokilt mis mootoriga tegu on ja kirjuta siia,küll keegi ütleb sulle täpselt,palju sel motol kw'si on.
- karel.kuuskmann
- Huviline
ja kus kohast ma selle leian? 

- Riivo
- Huviline
- Peamine sõiduk: Ateca 4Drive
- Kontakt:
Slaavi pojad armastavad väga kõlava nimega autosid müüa, erandiks pole ka mõni autoomanik meie foorumis, nimesid küll nimetama ei hakkaIndrek J kirjutas:Ehk äkki sellest, et tihtipeale müügikuulutuste pealkirjades ntks BMW 525 VANOS ja on tulnud ette ka kordi kus on BMW 525 ALPINE TUNING näiteks

´17 4Drive
Olen kuulnud veel, et vanos pidi andma jõudu juurde madalamatel pööretel, targemad parandage.
- Riivo
- Huviline
- Peamine sõiduk: Ateca 4Drive
- Kontakt:
Targemad kiidavad kindlasti takka kuna üldjoontes jutt õige...samalaadne asi on Hondadel nt. v-tec ja Toyotal VVT-i
´17 4Drive
V-tec hakkab tööle ikka suurematel pööretel...Riivo kirjutas:Targemad kiidavad kindlasti takka kuna üldjoontes jutt õige...samalaadne asi on Hondadel nt. v-tec ja Toyotal VVT-i
V-tec ;VVTi ja Vanos Töötavad kõik sellisel pöördel nagu mootoriaju hetkel kõige paremaks peab. Kui on vaja nukka 2500 pöörde peal timmida timmib. ja kui on vaja nukka 4500 pöörde peal timmida timmib seal ka.Uskumatu kirjutas:V-tec hakkab tööle ikka suurematel pööretel...Riivo kirjutas:Targemad kiidavad kindlasti takka kuna üldjoontes jutt õige...samalaadne asi on Hondadel nt. v-tec ja Toyotal VVT-i
Oskan suhelda e31-e92 mudelitega
Mitte peab vaid kuidas progetud on,v-tec töötab suht lõpus(tsikil 2002a type-r) ja annab tunda ka kui lülitub,see ei tähenda et see edasi nüüd käiks eriti.
Vanoseid on väga palju erinevaid bmw-l just kuidas nad toimetavad,aga tavakasutajal piisab lihtsalt infost et on või mitte.
Vanoseid on väga palju erinevaid bmw-l just kuidas nad toimetavad,aga tavakasutajal piisab lihtsalt infost et on või mitte.
C:\>Sent from my i386 using MS-DOS__