magma kirjutas:Antud 328 ilmub vahet pidamata müüki, kere pidu suht otsakorral olema.
Mäletan kui krooni ajal müüdi seda masinat 89000.- ja samas mingi aeg tagasi 1890€

Eks ta nii ole, et üks ühes küla otsas peeretab ja teine juba räägib ,et sittusid püksi.
Antud e36 kuulus minule, sõitsin temaga 1.5a. Põhi ja karbid olid enam kui korralikud ja auto nägi hea välja. Küll on aga auto saanud kas saksas või eestis avarii taha paremasse nurka kus mullitas ja lõpuks tuli ka rebane välja. Rebase lasin mina likvideerida. Vb viimase talvega on jälle mullitama hakanud. Karpide ja põhja korrasoleku kohta võib kinnitada Toivo ja firma nagu OptimusTuning kus autot remonditi. Usun ,et selle aastakesega pole ta nüüd hapuks läinud.
Minu käest läks see auto 3100e. Veerem oli minupoolt taastatud Lemförder varuosadega ja käisin ümber autoga heaperemehlikult. Kast on 2007/2008a kap remonditud jne. Jah, auto oli vahepeal eelmise omaniku poolt ka müügis 1800e. Sellest miks ta oli sellise hinnaga saab teada PS-is.
Loodan siiaralt, et auto saab omale hea omaniku. Oleks mul aega ja tahtmis siis ma mõtleks isegi selle tagasiostu peale.