Mure selline: tahaks teada, et kui olen auto maha müünud ja teinud ostu-müügi lepingu kas siis pretensioone saab esitada samuti samas ajavahemikus nagu ümber registreerimine ehk siis 5päeva peale lepingu sõlmimist?
Ettetänades Priit

JannP kirjutas:Omandi üleminekuga läheb üle ka asja juhusliku kahjustamise ja hävimise riisiko.
Auto ostja nimi on RISKO MIKSON. Nüüd ja järsku 15€ klassiremont + kütteraha,et autot tagasi tuua. Suva see..toogu tagasi,aga mina juurde eipea küll maksma mingi küttekulu + aknaremont. Ega mul ei tulnud nüüd järsku pähe ,et tahaks seda nagu hirmsasti tagasi. Aga väljapressimisena näeb see tõesti. Nagu ennist ütlesin, siis silla kiskumist saab näha ja tunda juba esimesel proovisõidul mitte pmst nädalaega hiljem. Ja mootori juurest leke samuti esimesel vaatamisel. Ja kui juba proovisõitu teed siis oleks diffri undamist ka kuulda. Aga tuldi siia....oh korralik tundub ja võtame ära. Äkki kellelgi on veel selle inimesega probleeme?margusa kirjutas:pigem vöiksid öelda kasutaja/ostja nime siis teised teaksid googeldades leida selle autoostja kohta infot!Tundub kuidagi väljapressimisena!
Täpselt. Ise ta käis siin vaatamas ja seletas,et kõik on hea ja ilus ja võtame ära kohe. Ja siis hiljem sild kisub ja mida kõike veel. Ennem helistasin selle auto eelmisele omanikule, kellele andsin oma e34 ja tema ütles ,et auto ei kiskund. Ise kaldun arvama,et sõitis kõveraks millegi ja siis hea mind süüdistada, kuna auto veel minunimel. Kõik kellega siiani rääkinud olen on öelnud,et sellist asja on juba proovisõidul tunda.dcshoes kirjutas:mine tõesti arki ja pane auto müüdud ennem kui teised probleeme tuleb
samas tõesti kahtlane et 5 päeva kasutati autot ja nüüd tuli vea välja . nii saaks iga auto kalla nokkida samutituled salongi võttad tuttika auto käid kuskilt tuusamas tuled tagasi davai raha tagasi jne . mõttetu teema ja ära vaeva ennast sellega . ega see auto müüdud polnud ebay kaudu
et vaatamatta osteti ara jne .
inimene tuli , kontrollis, oli nõus ja ostis . enam mitte mingit pretensioone sinu vastu olla ei saa.