avatud differ, see otse sõites võtabki tihti 2 ratast ringi. Kurvis, aga mono.J_V kirjutas:Millega tegu, kui auto üleval, saab rattaid igas asendis keerutada, ilma takistuseta. Kui kohalt ketsiga ära minna tulevad mõlemad rattad järgi? Kas tegu on LSD'ga? Autoks E34 520i touring '91. Minu 2.0 kohalt minnes vurab aint üks ratas.
Kusjuures täheldasin seda oma e34 samamoodi, keerasin 90 kraadist kuriv paremale ja hakkas külma tulema, aga kuna mul jahutusvedelikku lekkis siis arvan,et see oli selle süü, kuigi tundub veits ebaloogilineHeigo_K kirjutas:Mind hakkas hoopis huvitama, et miks autol ühelepoole pöörates tuleb vendi torudest külma ja teiselepoole pöörates tuleb tulikuuma ?
Asja olen täheldanud juba kahel E39-sal, esimesepõlvkonna X5-l, E34jal ja ka E46-l![]()
Pöördena pean siis silmas järsku 90kraadist kurvi, pööret vms.
Otsesõites on kõik okidoki
Ei ole sul muidugi difrit, sul kardaan otse vasaku veovõlli külge keevitatud...J_V kirjutas:Mul ei ole diffrit, ratast saab õhus keerutada takistuseta, kohalt minnes veab üks ratas, nagu ilma diffrita kombeks.
Sõbral saab samamoodi keerutada õhus nagu mul, aga kohalt minnes tõmbab teise ratta järgi, olenemata pinnasest
Kas lahtine differ=ilma diffrita?
Kusjuures mul sama jama, kui kuskil parklas külksi lasta siis vahepeal viskab külma. Mis värk on ? ?toivoku kirjutas:Kusjuures täheldasin seda oma e34 samamoodi, keerasin 90 kraadist kuriv paremale ja hakkas külma tulema, aga kuna mul jahutusvedelikku lekkis siis arvan,et see oli selle süü, kuigi tundub veits ebaloogilineHeigo_K kirjutas:Mind hakkas hoopis huvitama, et miks autol ühelepoole pöörates tuleb vendi torudest külma ja teiselepoole pöörates tuleb tulikuuma ?
Asja olen täheldanud juba kahel E39-sal, esimesepõlvkonna X5-l, E34jal ja ka E46-l![]()
Pöördena pean siis silmas järsku 90kraadist kurvi, pööret vms.
Otsesõites on kõik okidoki
ekraan kirjutas:keegi oskab öelda mis vooliku otsad ringidega tähistatud on?
Meie mõistes 12.06.1990, ehk keera lihtsalt kuupäev tagurpidi.sininesalo kirjutas:kui seal on Prod.date 1990-06-12
siis kas see on kaheteistkümnes juuni v kuues detsember?