On keegi seda autot vaatamas käinud või teab rääkida midagi auto kohta?

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1303778" onclick="window.open(this.href);return false;
need kilomeetrid mis seal sildil on näitavad kuna tuleb järgmine hooldus;) pole veel kuulnud et keegi teeninduses kirjutaks sellele sildile hetke km;) sest kõik oleneb mis õli sisse läheb jne.. ja kuulutuse alla on kirjutatud et talvel pole auto sõitnud:) Sellega olen nõus et 400 000km on see auto kohekindlalt näinud:D selles pole kahtlust:D 2008a diislitel on juba 200 000 ees:D seega 2001a omal 2-4korda rohkem:Dpancho villa kirjutas:vaadates läbisõitu ning läbisõitu aasta tagasi, toimub põhiline liikumine tagurpidi
see sisu on ka ikka 400+ tuhat kilomeetrit ära näinud, mul oli samasuguse auto sama sisu (arvatavasti keritud) 220tkm pealt nagu tutikas sellega võrreldes
välimus on piltide peal tõesti hea, sisu on samas ikkagi rääbis ja varustust on tal mitte grammigi rohkem, kui suvalisel teisel lõpuaja e38al.Hirmufaktor kirjutas:Ma arvan, et välimus ja varustus kaalub selle hooldamata sisu üle, ikka väga kena värv on. Istmele mõned korrad kreemi peale ja saab heaks küll.
Pakkusingi maksimumiAston kirjutas:Mõistlik õlivahetusvälp nii vanal autol siiski 8.000-10.000km.
+1pancho villa kirjutas:see on hea, et sul kujutlusvõime võimas, aga korralikku nahksisu pole sinu silmad vist näinud. paraku käestlastud nahka enam heaks ei saa, sõltumata kui mitu teismelist selle peale ila tilgutab