Nimelt on probleeme sellega, et aegajalt või sõites teedel mis raputavad lööb põlema kollane hammasratas ehk atm kasti tuli, lisaks sellele tulevad kaasa asc, pidurituli, ja vahepeal vilgutab dde jne.
Kuigi need tuled põlevad siis käigukast toimetab siiski hästi, vahel esineb käiguvahetusel pisike jõnks, kuid see on ainult minusugusel pedandil tunda.
Mis ma olen nüüd avastanud on see, et kui need tuled taas põlema löövad siis tarbib teha paar tugevat pidurdust, mitte blokki, kuid paar korda nt 70km/h korralik pidurdus. JA veatuled kustuvad ära:O.
Diagnostika, näitas käigukastil mingil gearmonitoring vms viga. Ei osatud arvata, kas asi on elektrooniline või mehaaniline.
Tahaks teada, kas kellelgi midagi sarnast olnud ja milles võiks viga olla. Tundub nagu miski saaks uuesti kontakti või läheks paika kui ma järsult pidurdan.
e39 525d müstika
Re: e39 525d müstika
See võiks olla seotud näiteks käiguvaliku lülitiga. Proovi järgmine kord auklikul teel hoida näiteks
käigukangi pinge all, vasakule või paremale, natukene, äkki lüliti hakkab väsima.
Siis on veel kickdown nupp gaasipedaali all, aga see pole tüüpviga ega midagi sellist.
käigukangi pinge all, vasakule või paremale, natukene, äkki lüliti hakkab väsima.
Siis on veel kickdown nupp gaasipedaali all, aga see pole tüüpviga ega midagi sellist.
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Re: e39 525d müstika
Gear monitoring signaal tuleb käigukasti küljes olevast junnist .kangi all olev selektor on ainult kangi enda tulede jaoks. Kickdown nupp sellist anomaaliat ei põhjusta kohe kindlasti.
Oskan suhelda e31-e92 mudelitega