Mind on juba paar päeva kimbutanud igasugused elektrialased probleemid seoses minu autoga ning seetõttu otsustasingi siit abi küsida. Algas kõik sellest kui üks hetk makk vilkuma hakkas ja ainult madalam volüümil mängis. Selline tunne nagu makki ei tuleks piisavalt voolu, kõik juhtmed jne on korralikult ühendatud ja eelnevalt kõik toimis. Esialgu veel raadio toimis, CD-d enam ei lugenud kuna makk lülitab ennast enne korraks välja kui jõuab plaati lugeda. Kuna mul oli tol päeval kiire, siis jäi see asi selleks korraks sinna paika.
Järgmisel hommikul autosse istudes ja käivitades, läks makk tööle kuid ikkagi vilkus. Peale seda kui tuled tööle panin lülitas makk ennast sootuks välja ning tekkis selline hääl nagu kuskil oleks lühis (st kui tuled põlevad, siis makk töötab ja vastupidi). Seetõttu võtsin maki välja ning oh üllatust, armatuurlaua tuled, mida ma arvasin läbi olevat, hakkasid põlema. Lisaks süttis ka mõlemal pool jalgeall eelmise omaniku poolt paigaldatud punane valgus millest mul polnud õrna aimugi. Subwooferi tagant võtmine asja ei lahenda. Ühendasin kõik juhtmed korralikult tagasi aga ikka sama jama. Puhastasin igaksjuhuks akujuhtmed ilusti ära aga ka sellest polnud kasu. Samuti proovisin teist makki aga ka sellega jätkus sama anomaalia. Ehk oskab keegi siit foorumist mind aidata kuna siinsel rahval peaks kokkupuudet ja kogemusi piisavalt olema