No näed!Nüüd siis paras aeg endale konto tehaarnis kirjutas: Mul on ka kurb uudis, et mul ei ole Facebooki

No näed!Nüüd siis paras aeg endale konto tehaarnis kirjutas: Mul on ka kurb uudis, et mul ei ole Facebooki
arnis kirjutas: Mitmekesisus on palju huvitavam.
jargo kirjutas:No näed!Nüüd siis paras aeg endale konto tehaarnis kirjutas: Mul on ka kurb uudis, et mul ei ole Facebooki
Pigem 1 minut ja pole rehvimustritarnis kirjutas:
Oi mis see on1 minut rehvimustrit.
Uskumatu, maitsvad asjad ei peagi olema kõik tervisele kahjulikudFred kirjutas:Krt ma ei tea, elektriautoga kummipõletamine on nagu BigMac ilma kotletita.
Müra osas nõus, maantee sõidul kui kõik helid välja lülitada on tuult päris kenasti kuulda ning naelkummide korral ka rehvimüra. Samas niipea kui audio süsteem sisse lülitada on väline müra unustatudsiim .j kirjutas:Üksjagu mõtteid Motors TV teises proovisõidus Teslaga :
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kusjuures, kõige kõige suuremad plussid ei ole siin foorumis suureks teemaks olnudMaximaator kirjutas:Tükk aega olen mõelnud kas võtta siin teemas sõna või mitte aga teen nüüd siis lõpuks selle ära
Olen terve selle teema läbi lugenud ning on üks küsimus millele vastust pole leidnud, et mis teeb selle auto NII heaks ja teistest paremaks? Vahet siis pole kas võrrelda BMW-ga või mõne teise automargiga.
Kui võimalik siis võiks lausa punkt punkti haaval välja tuua.
Ainulaadne kiirendus? Misosas? Et kohe labidaga selga lööb? Panamera Turbo S muidu kahmab sajani 3,9 sekundiga ja inimesi mahutab suuremate mugavuste juures ilmselt ühe vähem. Kaupa vast võtab veidi vähem, aga mind jäi painama see "ainulaadse" kiirenduse väide.arnis kirjutas:Kõige erakordsem selle auto puhul on sportlikkus, mis omakorda koosneb:
ainulaadne kiirendus.
Oma mõõtmete kohta on autol ainulaadne mahutavus nii inimeste kui kauba suhtes.
Henri. kirjutas:Ainulaadne kiirendus? Misosas? Et kohe labidaga selga lööb? Panamera Turbo S muidu kahmab sajani 3,9 sekundiga ja inimesi mahutab suuremate mugavuste juures ilmselt ühe vähem. Kaupa vast võtab veidi vähem, aga mind jäi painama see "ainulaadse" kiirenduse väide.arnis kirjutas:Kõige erakordsem selle auto puhul on sportlikkus, mis omakorda koosneb:
ainulaadne kiirendus.
Oma mõõtmete kohta on autol ainulaadne mahutavus nii inimeste kui kauba suhtes.
Tesla ametlik number on 4.2s, kuid drag strippidel on USA-s inimesed korduvalt 3.9s saanud. Samuti nagu S85 numbrid on konservatiivsemad kui mõõdetud numbrid.Henri. kirjutas:Whoa! Arnis, sa mu postitust lugesid ka üldse või? Ma rääkisin ainult, kordan AINULT, sellest sinu mainitud ainulaadsest kiirendusest - et mille poolest ainulaadne? Ja kas see tõesti käib sub-4 sekundit sajani? O_o isegi kui käib, siis mille poolest see ainulaadne on? Kuna toimub ainult rehvi- ja tuulemüra saatel? Väga veider asi, mida plussiks lugeda.
Sama võib ju väita ka M5-e kohta annab tehase konservatiivsed andmed:Mario Kadastik kirjutas: Tesla ametlik number on 4.2s, kuid drag strippidel on USA-s inimesed korduvalt 3.9s saanud. Samuti nagu S85 numbrid on konservatiivsemad kui mõõdetud numbrid.
Miks ma ei naera? Ahjaa, ma just selgitasin, mida tähendab ainulaadne.marek555 kirjutas: Ehk siis kuulub ka klassi "ainulaadne kiirendus"
Jäin selle väite üle natuke meelt mõlgutama ja vaatasin Nordschleifel sõidetud aegu:ttsys kirjutas:arnis pidas ilmselt silmas pigem sportikkust tervikuna, mitte nn drag kiirendust eraldi.
See madal raskuskese on soorituse osas ülioluline ja Panamera TS jääb ka selles kategoorias ilmselgelt a la Nürburg r-is alla.
Huvi pärast vaatasin, kuidas selle asjaga on siin Soomes. Teoreetiliselt mingit tollimaksu ju ei peaks olema, kuna CO2 on 0. Kuid, jenkimaal plank P85 maksab umbes 75000eur (Mario võib mind parandada, kui eksin). Soomes hinnad algavad siis alates 89000 eur (http://www.auto-outlet.fi/files/hinnast ... 2.2013.pdf ). Ja seda siis P60 eest. Ok, juriidilised isikud saavad riigilt toetust maks. 24000 euri ulatuses, aga siiski. Ja kulujuttude järgi EV-dele seal hakkab kehtima sama käyttövoimavero, nagu diisliautodelgi.arnis kirjutas: Kõigile nendele ainulaadsetele omadustele lisaks tuleb see, et neid saab väga magusa hinnaga.
See on kallim. Seda on kallim üleval pidada. Sellesse on ebamugav sisse istuda.Turbo S on umbes 2 korda kallim ja ei paku midagi erakordset
võrreldes paljude teiste mitte väga praktiliste autodega.
Ülalpidamiskulud on 15-25-35 korda suuremad kui Tesla S-l.
Isegi sisseistumine on B-piilari tõttu peavalu, täpsemini, seljavalu.
Meil siin vingutakse, et 50 tuhat on võimsa auto kohta palju. Unustage
see 150 tuhat maksev Panamera kui "ostetavate" autode klassis ära.