Jahutus süsteemi tekib liiga palju õhku E46 ?
-
- Huviline
Jahutus süsteemi tekib liiga palju õhku E46 ?
Kõige pealmine lõdvik paisub õhust nii palju täis et lööb radika veatule põlema. Peale õhu välja laskmist saab sõita kuskil 4-5km ja siis jälle tuli põleb ja lõdvikud on hirmsasti punnis
ja taaskord on vaja õhk välja lasta, samas jahutus vedelik on normis lekkeid kuskil ei ole, kas kuskil võib midagi umbes olla ? Jahutus vedelik ei ringle ?

Re: Jahutus süsteemi tekib liiga palju õhku E46 ?
E46-el ei ole radika veateateid.
Jahutusvedeliku tasemest tead midagi?
Jahutusvedeliku tasemest tead midagi?
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
-
- Huviline
Mootor on 1.9 bensiin 87kw, Olgu veatuli näeb välja nagu radiaator , see tähendab siis seda et jahutussüsteemis on kuskil viga, ja vedelik on normis.
Kas oled jahutusvedelikku lisanud viimase paari kuu jooksul?
Kui jah, siis arvatavasti jäid hiljaks selle lisamisega.
Siiski, radikal ei ole mingeid veateateid, tee pilt või midagi.
Kui jah, siis arvatavasti jäid hiljaks selle lisamisega.
Siiski, radikal ei ole mingeid veateateid, tee pilt või midagi.
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
-
- Huviline
3 kuud tagasi sai vahetatud jahutusvedelik uue vastu, sealhulgas otsiti kõik lekked ja muud ja kõik vajaminev sai vahetatud, sellest ajast peale on vedelik ka normis püsinud ja on siiamaani. Veatuli iseenesest näitab seda et jahutusvedelikku pole piisavalt, näitab viga jahutussüsteemis. Samas mul ei puhu ka sooja vaid tuleb leiget, see viga esineb siis kui radikas on õhutamatta, kuid antud juhul ei ole viga õuhutuses vaid milleski muus.
kui ruttu ta sul keema läheb?
-
- Huviline
keema ei lähegi midagi.
Paisupaagi kork vaheta ära ja leiget tuleb sellepärast,et õhk on süsteemis.
- Huviline
tean jah et kui õhk sees siis tuleb leiget siis tuleb õhutada, aga mis see kork paremaks muudab ? Läbi korgi väljub üleliigne õhk ?jõmmu4 kirjutas:Paisupaagi kork vaheta ära ja leiget tuleb sellepärast,et õhk on süsteemis.
Täpselt nii.Soovitavalt originaal kork osta.
Mitte kõvad vaid hirmsasti punnis.Nii on esimeses postituses kirjas.
- Huviline
Kuno_T Nr 2 all mõtled seda õhutus korki? Sai siis uus paisupaagi kork peale veidi ehk paranes viga pika sõidu peale, kuid kuskil korgi juures on leke päris täpselt ka ei tea kus. Suure õhutamise käigus avastasin et ka jahutus vedelikku oli päris vähe. Varem olen postitanud siia käigukasti muret, nüüd kui vedelik on pilgeni kast töötab:D On see kuidagi omavahel seotud ?
Lõdvik no ma ei oska nüüd enam öelda kuju on normis kuid väga pinges
Aga avastasin korgi juurest kuskilt lekke aga aru ei saa
sooja mootoriga igastahes sealt kuskilt veeauru välja ajas. Panin ka uue õhutuskorgi just kuna vana andis alla 

Mingi soojusvaheti peaks olema automaatkastil...parandage kui eksin.
Muudmoodi ma seost ei näe.
Muudmoodi ma seost ei näe.
- jass161
- Huviline
- Peamine sõiduk: E91
Vahejahuti on küll jah. Siis peaks ju mahlad ka segamini olema (kasti õli veesängis)
-
- Huviline
[quote="Kuno_T"]Ilus näide, kuidas inimene oma auto p..e keerab. Jätka samas vaimus, varsti saad tast jagu ka.
Õhu eemaldamiseks ei ole vaja mingeid imenippe rakendada, vaid vedeliku sisse kallamise ajal tehakse kõik õhutuskorgid lahti, valatakse täis, antakse paar korda gaasi, lisatakse vajadusel, keeratakse korgid kinni ja kogu lugu. Soojalt ei avata
Ja kas su paisuvate voolikute jutt oli õige või ajasid siin mingit huumorit? Kui õige, siis tee pilte nagu sai soovitud.[/quo
No voolikud päris pärmist nüüd pole, pigem olid naad minuarvates liiga kõvad , nagu rauda oleks pigistanud. Ja õhutamisega ma olen kursis. Viga siiski ei osutunud paisu korgiks nagu siin arvati, mul siiski kuskil leke samas ma hiljuti lasin kõik voolikud ja lekked ja muu üle kontrollida ja uue vedeliku lasin ka panna
ei tea kus **** nüüd lekib 
Õhu eemaldamiseks ei ole vaja mingeid imenippe rakendada, vaid vedeliku sisse kallamise ajal tehakse kõik õhutuskorgid lahti, valatakse täis, antakse paar korda gaasi, lisatakse vajadusel, keeratakse korgid kinni ja kogu lugu. Soojalt ei avata

Ja kas su paisuvate voolikute jutt oli õige või ajasid siin mingit huumorit? Kui õige, siis tee pilte nagu sai soovitud.[/quo
No voolikud päris pärmist nüüd pole, pigem olid naad minuarvates liiga kõvad , nagu rauda oleks pigistanud. Ja õhutamisega ma olen kursis. Viga siiski ei osutunud paisu korgiks nagu siin arvati, mul siiski kuskil leke samas ma hiljuti lasin kõik voolikud ja lekked ja muu üle kontrollida ja uue vedeliku lasin ka panna