See on selge, et autot omal käel Saksamaalt tooma ei lähe. Mul pole olnud viimase poole aasta jooksul vist ühtegi vaba päeva, kui nüüd jõulud välja arvata. Seega jah, esiteks ajanappus. Teiseks, ega ma selle auto juures seal üksi midagi vaadata oskaks, toksiks jalaga kummi ja teeks tarka nägu. Kedagi kaasa hakata tarima, siis tuleb see summa juba tõesti üle mõistuse.
Homme peaksin saama teada, kui palju läheks maksma treileril toomine ja kas see end ära tasuks. Peretuttav on Saksamaalt autosid, eelkõige BMW-sid, juba vähemalt 20 aastat toonud. Ma usun (loe: loodan), et tal ei oleks ülejõu käiv paar minupoolt välja vaadatud varianti üle vaadata, veidi tingida ning, kui kõik sobib, üks neist siia toimetada ja seda kõike ehk tavapärasest veidi soodsama tasu eest.
Eks kõigil võib kohe esimene mõte olla, et kes siis niimoodi "pimesi" autot ostab .. Aga jah, nagu ma enne ütlesin, BMW-d ei ole mu tugevaim külg. Ja pilte näen ma siit ka. Kui teine inimene mulle kinnitab, et kõik tõepoolest on nii nagu pildil ja suudab ka auto tehnilisele seisundile hinnangu anda, siis miks mitte. Kui ma ka Eestis läheks autot ostma, siis ideaalis võtaksin just selle inimese kaasa ning selles olukorras tema teadmistes ei kahtleks, seega ma ei näe põhjust ka antud juhul seda teha.
Võib-olla oskab keegi selle variandi juures välja tuua mõne miinuse, mille peale mina veel tulnud ei ole - igasugune vastuvaja on positiivne.