e46 ei puhu korralikult sooja
Re: e46 ei puhu korralikult sooja
Nii ,auto korras ja puhub sooja.
Veaks oli siis ummistunud salongiradikas.
- TFL
- Huviline
- Peamine sõiduk: Bmw e39 3.0d (142kW)
aega läks aga asja sai 
sulle vast võib soovida nüüd ilusat talve jätku

Nüüd ma alles hakkan õlut jooma !
Millega ta siis ummistusmatu777 kirjutas:Nii ,auto korras ja puhub sooja.

Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
- illukas316
- Huviline
- Peamine sõiduk: E61 525xd
Ja miks mitte. Mu masinal näiteks tuli torude põlvedest ohtrasti RTV (silikooni) puru välja, kui sai viimati hooldatud süsteemi. Ju siis eelmine meistrimees pani valet kraami või sattus vähe hoogu tuubiga ümber käimisel.
Jajah, "meistrid" panevad silikooni ikka nii, et tuubist midagi alles ei jää 

TänudTFL kirjutas:aega läks aga asja sai

Ausalt öeldes ma ei teagi mis jama sealt v'lja tuli ,sest ma ise seda ei teinud.Mingi suurem tükk oli olnud salongiradikas küll.
Mul e46 täpselt sama jama. Mingi hetk puhub sooja ja siis jälle täiesti jahedat (kliimaplokist tempi muutmata). Päris kuuma ei tule yldse. Diagnostis mingeid vigu ei näidanud, seega puhuks ka salongi radika läbi, aga kuidas seda kõige õigem teha oleks?
BMW-le kindel
Mul on teistpidi jama, tuleb ainult täiesti sooja või kuuma. Kliimat kui regullida 16-32 kraadi siis mingit vahet pole, ainuke asi kust vähe jahedamat tuleb on see keskmine osa mida rullikust saab regulleerida. Kui kont sisse lülitada ei juhtu samuti midagi. Kust otsast viga otsima võiks hakata ?
Arvatavasti soojaklapid ,kui koguaeg sooja puhub.
Kas on võimalik mingeid asju koduste vahenditega ka välistama hakata ? Või ei aita muu kui kuhugi diagnosti minna ?
Nii, sai soojaklapp maha võetud, algul tundus ei liigu see klapp. Puhusin läbi ka ning 2 riisitera suurust mingit mustatükki tuli ka välja ning nüüd kui vool taha anda liigutab ta ennast. Pistikuni tuli samuti vool. Eks homme sõites näeb kas aitas midagi või oli tühi tegu.
Minu saaga sai lõpu igatahes. Eile kui sai see soojaklapp tagasi peale pandud lõpetas töö reostaat "siil". See vist oli ennem juba läbi minemas, aga sai ära see vahetatud veel ning nüüd tuleb sooja ja külma. Seega probleemiks ilmselt minupuhul oli soojaklapp.
Mismoodi see "siili" ylesytlemine käis? Ei saanud enam ventilaatorit reguleerida või puhus kuidas juhtus?
BMW-le kindel
lihtsalt ei puhunud enam, paneelist voisid max peale panna puhuri aga reaalselt ei puhunud midagi. Rikkis on ta ka siis kui pulseerib vahepeal vms
Nonii. Sai lahti võetud soojaklapp, see toimis - kui kliimaplokist tempi muuta min kuni max, siis avas ja sulges. Samuti juhet kylge yhendades plõksus. Kompressoriga puhusin läbi ka soojaklapist salongiradikasse minevad voolikud. Selle tulemusena puhub nüüd yhtalselt ainult vaevu leiget, ennem viskas vahepeal sooja õhku ka vahele. Varjatud menyyst mootori temp 93-95. Samuti proovisin teist paisupaagi korki toimiva masina pealt, et äkki pole systeemis nõutavat survet - kasu null. On ehk kellelgi ideid, mida järgmiseks vaadata. Autoks 328 1999.
BMW-le kindel
Kas radiaatori pesuainet kasutasid ennem läbi puhumist?
Ei kasutanud. Et siis ikkagi salongiradikas umbes? Aga mis teda umbe ajab, ei tahaks uskuda, et keegi veega sõitnudmatu777 kirjutas:Kas radiaatori pesuainet kasutasid ennem läbi puhumist?

BMW-le kindel
Ei oska öelda mis teda umbe ajab aga proovi korralikult läbi pesta ja ,siis uuesti läbi puhuda.
- jass161
- Huviline
- Peamine sõiduk: E91
Umbe ajavad faktorid on: jahutus sängis vale antifriisi kasutamine või suisa tavalise vee kasutamine, ning radiaatori lekkepeatajad jm piix. Ja antifriisi vahetus välbast mitte kinni pidamine. Need tulid esimeste asjadena pähe.
Küsin palju varjatud menüüs nüüd tempi näitab kui soojenduse korda said. Mul soojendus töötab enamvähem kuid muret tekitab temperatuuri näit Samuti 105C ringis.
- jass161
- Huviline
- Peamine sõiduk: E91
Kohapeal või sõites?tiibur5 kirjutas:Küsin palju varjatud menüüs nüüd tempi näitab kui soojenduse korda said. Mul soojendus töötab enamvähem kuid muret tekitab temperatuuri näit Samuti 105C ringis.
Vist polnud erinevust. kuid uurin järgi.
Mul on temperatuur 109-110 c vahel.Termostaat avaneb 105 c juures.Mootoriks on N42 105kw.
Erinevatel mootoritel on erinevad režiimid.matu777 kirjutas:Mul on temperatuur 109-110 c vahel.Termostaat avaneb 105 c juures.Mootoriks on N42 105kw.
M47 ei peaks püsivalt 105 kandis olema, 88-95 on selle püsivaks sobiv.
Kas n42 mootoril on see normaalne temp mis ma kirjutasin?