Bmw e38 730i katalüsaatorid? Kustutada teema.
Bmw e38 730i katalüsaatorid? Kustutada teema.
Küsimus siis suurele ringile, juhul kui katid ära lõigata vahelt ja asendada torudega siis kas see ajab lambdasi lolliks või teeb kuidagi millelegi auto juures haiget? Co teemat pole vaja puutuda sellest ma saan aru et Co on laes kui katte pole.
Viimati muutis chromen, 12.01.2015 22:24 21, muudetud 1 kord kokku.
Re: Bmw e38 730i katalüsaatorid?
Väidetavalt on isegi originaalis olemas ilma katalüsaatoriteta summuti versioon:
http://bmwfans.info/parts-catalog/E38/E ... silencer_2" onclick="window.open(this.href);return false;
Sellel, millel ei ole katte, puudub teine lambda. Seega teoreetiliselt annab asja kodeerida.
http://bmwfans.info/parts-catalog/E38/E ... silencer_2" onclick="window.open(this.href);return false;
Sellel, millel ei ole katte, puudub teine lambda. Seega teoreetiliselt annab asja kodeerida.
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Suured tänud, et viitsisid süveneda, uurin ise nüüd asja lähemalt.
Aga mis sa silmas pead kodeerimise all?
Kui eemaldada teine andur, annab mootor raudselt veateade.
Ma oletan, et saab mootori ajule selgeks teha, et antud autol nüüd ei olegi
teist lambdat.
Ma oletan, et saab mootori ajule selgeks teha, et antud autol nüüd ei olegi
teist lambdat.
- PeeterA
- Huviline
- Telefon: 51949859
- Kontakt:
Kuna lambda-andurid asuvad M60 mootoril enne katalüsaatoreid, siis ei saa reaalselt midagi "lolliks" minna.
Kodeerida pole selle mootori ECU juures paraku midagi.
Kodeerida pole selle mootori ECU juures paraku midagi.
tel. 51 949 859
Ai kurja, ma ei vaadanud, et det nr 8 ei ole kasutusel:
http://bmwfans.info/parts-catalog/E38/E ... _silencer/" onclick="window.open(this.href);return false;
My bad. Siis pole tõesti seal mitte midagi. Ma lugesin esimesest
postitusest "lambdasi" ja eeldasin, et ongi kaks tükki neid.
http://bmwfans.info/parts-catalog/E38/E ... _silencer/" onclick="window.open(this.href);return false;
My bad. Siis pole tõesti seal mitte midagi. Ma lugesin esimesest
postitusest "lambdasi" ja eeldasin, et ongi kaks tükki neid.
Siis on selge, katid lähevad. Tänud teile kõigile asjalike vastuste eest.
Nojah. Arvesta, et hobuseid tuleb juurde ainult mõni üksik 

sellegipooloest pole umbes katalüsaatorid all. 

Miks nad umbe läksid? Umbes katt võtab korralikult jõudu vähemaks
Kui kati ära võtad ja tahmad edasi, siis midagi on valesti ja mootorist
sa viimast piiska ei saagi. Tee mootor korda, siis saad ka jõudu juurde

Kui kati ära võtad ja tahmad edasi, siis midagi on valesti ja mootorist
sa viimast piiska ei saagi. Tee mootor korda, siis saad ka jõudu juurde

Ja kust sa seda võtad et need üldse umbes on?
kapottialla vaadates peaks nägema kas mootor on nagu karupoeg või mitte , mul ajas plokikaante ja klapigambri kaante vahelt õli välja sest surve tekib mootorisse.
mul oli 2 lambdat ja mõlemad enne katte, lõikasin tühjaks ja mineks läks paremaks kuid suitses ja pika sõidupeale läks suits väiksemaks ja jõudu tuli ka juurde, mootor käib puhtamaks. väike suit jäi kuid vahetasin küünlad ära ja hakkas ilusti käima, kadus ka suits.
miskipärast oli mõlemalt poolt 1 küünal läbi.
mul oli 2 lambdat ja mõlemad enne katte, lõikasin tühjaks ja mineks läks paremaks kuid suitses ja pika sõidupeale läks suits väiksemaks ja jõudu tuli ka juurde, mootor käib puhtamaks. väike suit jäi kuid vahetasin küünlad ära ja hakkas ilusti käima, kadus ka suits.
miskipärast oli mõlemalt poolt 1 küünal läbi.
Klapikambrikaane tihendid olid omadega õhtal ja neid oli juba proovitud parandada liimiga, lekkisid mootorisse õli. Nüüd mingi lähiaeg katid tühjaks ja siis annan ka täpsemalt siin teada mis häält ja nägu ta teeb mulle. 

Klapikabri kaane tihendid lekkisid mootorisse õli? 

-
- Huviline
- Kontakt:
Mida?bmwkas kirjutas:kapottialla vaadates peaks nägema kas mootor on nagu karupoeg või mitte
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
no küünalde peale lekkis. küünlad olid õlised. vahetasin tihendi ja küünlad, nüüd sellega probleemi ei peaks olema ja juba ammu.
Ja sa väidad et see tulenes umbes katalüsaatorist? Pigem otsi viga karteri tuulutusest.
Mis selle karteri tuulutusega juhtuda saab?Pigem otsi viga karteri tuulutusest.
- darkie
- Huviline
- Peamine sõiduk: 750iL
Umbe läheb.