Tere, teab keegi sellest autost miskit?
Huvi vaatama minna, aga äkki keegi teab juba miskit selle kohta või vaatamas käinud?
Ootan kiirelt vastust, asjaga väga kiire!!

Niipalju olen neilt infot saanud, et auto võeti 2 aastaks liisingusse ja nüüd müüvad liisingus autot.S1lv3r kirjutas:Tuli ca nädal tagasi müüki jutuga, et laps tulekul ja pereautot vajamis asi e61 on siis?
Nüüd on see tekst muudetud ja hind 600€ kukkunud. Kahtlane niiehknaa.
Küsisin ja,et mis sellega. Vastus juba tehtud järgmine üv 04.2016MartenL kirjutas:Ülevaatuse pead uue tegema ning likvideerima vead, miks korduvale saadeti.
29.03.2014 Korraline Esitada korduvale ülevaatusele 251600
Nüüd on ja kehtiv ÜV olemasstreetcrime kirjutas:Küsisin ja,et mis sellega. Vastus juba tehtud järgmine üv 04.2016MartenL kirjutas:Ülevaatuse pead uue tegema ning likvideerima vead, miks korduvale saadeti.
Kas liisingus autot võib edasi müüa?jass161 kirjutas:Nüüd on ja kehtiv ÜV olemasstreetcrime kirjutas:Küsisin ja,et mis sellega. Vastus juba tehtud järgmine üv 04.2016MartenL kirjutas:Ülevaatuse pead uue tegema ning likvideerima vead, miks korduvale saadeti.
Okei, olin kõigest valesti arusaanudS1lv3r kirjutas:See asi käib ikka läbi panga kus vormistatakse sind uueks kasutajaks. Pank on auto omanik seni kui liising makstud ja siis kirjutatakse uus omanik passi.
Nende poolne pakkumine oli nii, et: ma maksan oma sissemakse ära, siis vormistame omavahelise lepingu, kuid auto jääb panga nimele ja nemad kasutajaks. Nii kaua kuni liising ja terve summa makstud pole, olen mina kui mitte keegi sellel autol, tehasepassi järgi.S1lv3r kirjutas:Mismoodi sa asjast aru said? Omanik pakkus sulle, et auto on tema nimel aga sina maksad tema liisingumakseid ja teete omavahele lepingu?
eitea jah, samas omanikul tehtud töödest hulgalisi tsekke.S1lv3r kirjutas:Kisub juba kahtlaseks...![]()
Nagu ma juba öelnud olen kindlasti ennem ostmist juhe ka järgi sellele autole, seda enam kui nüüd juba jõulupuu armatuuris on! Seda lepingu värki võiks keegi kokkupuutunud inimene kommenteerida aga mina endale autot ei ostaks mida ma enda nimele ei saa(pangast liisingusse on muidugi teine teema)
Mõtlesin selle liisingu+slikkide rehvide jutu peale just samaJokker kirjutas: Sama kehtib autoga endaga. Osta parem kasutaja S1lv3r müügis olev auto ära, samasugune E61, säästad närve ja ajalugu rohkem teada.
LUKKU !!! KUSTUTADA!!streetcrime kirjutas:Võib lukku ära panna!
Tänud abilistele