enn1 kirjutas:petz145 kirjutas:Uuriks ka, et kas minu probleemid viitavad ka LCMi veale?
Auto e39 530d 2003. aastast. Probleem ise selline, et ükshommik suunda lihtsalt sisse pannes ei hakanud suunatuli armatuuris vilkuma ega isegi põlema, vaatasin siis väljast ja seal vilkus väga aeglase intervalliga (umbes 2 sek põles, 3 sek kustus, 2 sek põles, 3 sek kustus jne).
Mihkel
Kas sellel ajal esineb ka muid anomaaliaid nt. kaugtulede märgutuli armatuuris ei tööta, raadio ei allu roolinuppudele jne...?
Siis ei pannud küll muid vigu tähele, kuid nüüd natuke aega tagasi käisin ja proovisin uuesti, et mis teeb ja nüüd olid kõik muud võimalikud anomaaliad juures. süüde sisse keerates oli armatuurtulede vilkumine ja ka väljas kõigi tulede võbelemine, panin isegi tööle korraks, kuid see oli vist viga, sest kui seisma tagasi jätsin ja süüte välja keerasin siis kostus mingi õrn pinin rooli tagant kuskilt, vaatasin kapoti alla ja see kostus juhipoolsest nurgast, ning siis tekkis kerge paanika, kuna hakkas ajama kärsahaisu ja suitsu sealt samast nurgast kuskilt. Mõtlesin juba, et nüüd läheb tuleroaks, aga siis enamvähem kohe ka pinin lakkas ja suits kadus, kiiruga võtsin akul klemmi maha ja mõtlesin endamisi mis see nüüd oli

Natuke aega hiljem mõtlesin et panen aku klemmi taha ja vaatan mis teeb, ning siis läks ise põlema juhipoolne kaugtuli. Ja kõik muud tuled põhimõtteliselt ei töötanud nii nagu peks, armatuuri ja muu taustavalgustus tuled vist üldse ei põlenudki enam, ainult need ikoonid seal armatuuris kui süüdet keerata. Võtsin akuklemmi igaksjuhuks uuesti maha ära. Niipalju kui ma siit foorumist nüüd uurinud olen, vastavad tunnused sellele, et tulede moodul on see mis on katki/läbi.

Kahjuks ma ise nii pädev pole, et seda remontida või vahetada, ning asun ka paraku Soomes, siit ka küsimus, et kas saab seda kuidagi lahti ühendada vms, et näiteks ilma tuledeta sõita Eesti, või kas üldse saab sõita kui see moodul läbi? Või on hoopis mõttekas Soomes UM-i minna, kuigi lähima UM-ni on vist u. 100km Ja mis see seal kapotiall juhipoolses nurgas kärsata võis? Ei julgegi näppida midagi pärast läheb põlema

Igasugune abinõu teretulnud, ideaalis sõidaks ma Eesti ja läheks UMi ja laseks mooduli uue vastu vahetada, aga jah Tallinnasse mul siit u. 260km
Tänud ette,
Mihkel