Midagi läks su linkiga nihu. Pole teemat.hanno kirjutas:Just just.Märt kirjutas:hanno kirjutas:Asi jäi stoppama seetõttu, et polnud piisavalt pilte, mida kalendrisse panna.
Kuna kalender tuleb suur, siis ei saa igat pilti sinna panna.
Pildid peavad olema hea kvaliteediga.
Kavand, kui selline on küll olemas, kuid õiged pildid puudu.
...plus paljud mudeli tutvustused puudulikud !
Klubiliste aktiivsus on SELLES teemas enam kui teretulnud.
Üks nädalavahetus ja natuke netis ringi sobrada ning äkki saab mõne kuuga vajaliku materjali kokku.
Eesti BMW Klubi kalender
OK! Saan aru, et kardetakse piltide kvaliteedi ja tekstide puudulikkuse pärast.
1. Mis formaadis on kalender plaanitud trükkida? Tundub, et küllalt suur, sest A4-ja jaoks peaks enamus digiseebikatest tulnud pilte kõlbama. Ehk teha esimene pildialbum veidi väiksem?
2. Tekstid. Neid saab hakata koguma vast peale seda kui pildivalik tehtud? Tõenäoselt peaks olema mudeli tüübi üldinfo, seejärel täpse mudeli kirjeldus (kui juhtub pisut haruldasem olema) ja seejärel paar sõna ehk ka konkreetsest autost või mis? Igaljuhul ei tohiks iga kuu kohta üle ühe päeva kuluda. Kambakesi peaks kogu asja nädalaga tehtud saama.
3. Fotograafi valik. Kisub kangesti Märdi personaalalbumiks. Aga mis siis! Ehk ärgitab teisi piltnikke end kokku võtma ja järgmine hooaeg pisut enam vaeva nägema. Märt ongi juba liig kaugele eest ära läinud
Tase on ikka väga hea!
Mis veel mureks?
1. Mis formaadis on kalender plaanitud trükkida? Tundub, et küllalt suur, sest A4-ja jaoks peaks enamus digiseebikatest tulnud pilte kõlbama. Ehk teha esimene pildialbum veidi väiksem?
2. Tekstid. Neid saab hakata koguma vast peale seda kui pildivalik tehtud? Tõenäoselt peaks olema mudeli tüübi üldinfo, seejärel täpse mudeli kirjeldus (kui juhtub pisut haruldasem olema) ja seejärel paar sõna ehk ka konkreetsest autost või mis? Igaljuhul ei tohiks iga kuu kohta üle ühe päeva kuluda. Kambakesi peaks kogu asja nädalaga tehtud saama.
3. Fotograafi valik. Kisub kangesti Märdi personaalalbumiks. Aga mis siis! Ehk ärgitab teisi piltnikke end kokku võtma ja järgmine hooaeg pisut enam vaeva nägema. Märt ongi juba liig kaugele eest ära läinud

Mis veel mureks?
Üks suur mure on kindlasti aeg. Minul isiklikult on seda väga vähe käes. Kindlasti teistel sama asi.
Pildi kvaliteedi pärast ma nii väga ei muretseks, kuna digitaalselt saab neid päris palju järgi aidata. Praegugi on pool tallinnad minu tehtud kujundusega plakateid täis. Mõned suuremad kui 5m.
Aga tegelikult on vist kõige rohkem puudu ettevõtmise konkreetsusest. Palju tublisid inimesi on koos aga iga samm võtab igaviku. Peaks võtma pildid kaasa, materjalid kaasa ning väiksemas seltskonnas korralikult läbi arutama, panema paika edasise tegevuskava ja sellest kinni pidama. Olekski olemas.
Pildi kvaliteedi pärast ma nii väga ei muretseks, kuna digitaalselt saab neid päris palju järgi aidata. Praegugi on pool tallinnad minu tehtud kujundusega plakateid täis. Mõned suuremad kui 5m.
Aga tegelikult on vist kõige rohkem puudu ettevõtmise konkreetsusest. Palju tublisid inimesi on koos aga iga samm võtab igaviku. Peaks võtma pildid kaasa, materjalid kaasa ning väiksemas seltskonnas korralikult läbi arutama, panema paika edasise tegevuskava ja sellest kinni pidama. Olekski olemas.
Rauda oleks pidanud taguma siis kui see kuum on.
Teema sai alguse novembri alguses, selle aja jooksul oleks jõudnud paljud asjad ära teha.
Ok ma saan aru et kalendreid võib ka hiljem seinale riputada aga siin on üks aga, et mis tuleb üldse tüki hind, et millega turustada... ok 10-20 vb 30 inimest ostab näiteks 100 krooniga ja mis ülejäänust kogusest saab...paberihunt???
Teema sai alguse novembri alguses, selle aja jooksul oleks jõudnud paljud asjad ära teha.
Ok ma saan aru et kalendreid võib ka hiljem seinale riputada aga siin on üks aga, et mis tuleb üldse tüki hind, et millega turustada... ok 10-20 vb 30 inimest ostab näiteks 100 krooniga ja mis ülejäänust kogusest saab...paberihunt???
E30 316i ´90, E34 518i ´95
Parem hilja kui mitte kunagi. Olen Eestis tagasi järgmise nädala lõpus. Paneks laupäevaks mingi trefpunkti. Selleks ajaks ehk Märt teeb oma töödest väikese valiku, vaataksime koos üle ja langetaks otsuse. Siis nädalake tekstidele ja veel mõni päev tähtsatele toimetamistele nagu trükiks ettevalmistamine ning veebruari alguseks peakski asi kõigi laual olema või mis?
Kahjuks ei jaga ma trükindusest suurt midagi, aga mis see miinimum kogus oleks, mida kannataks trükkida. Selle järgi võiks turundusstrateegia peale mõelda.
Kahjuks ei jaga ma trükindusest suurt midagi, aga mis see miinimum kogus oleks, mida kannataks trükkida. Selle järgi võiks turundusstrateegia peale mõelda.
Nagu mina aru olen saanud, siis on kodanikud jjanno ja Kops ka korraliku aparatuuriga varustatud. Usun et leiab neiltki väärt materjali. Samas on 2007 kalendri tarbeks veel aega pilte juurde teha. Pildid võiksid olla kuidagi kuude ja aastaaegadega kooskõlas (äkki sellest juba oli juttu ka eelpool, enam pole meeles ja uuesti üle enam ei lugenud).Muhv kirjutas:3. Fotograafi valik. Kisub kangesti Märdi personaalalbumiks. Aga mis siis! Ehk ärgitab teisi piltnikke end kokku võtma ja järgmine hooaeg pisut enam vaeva nägema. Märt ongi juba liig kaugele eest ära läinudTase on ikka väga hea!
Mis veel mureks?
Kindlasti tasuks ka neil oma kartoteek üle vaadata!Tarvo kirjutas: Nagu mina aru olen saanud, siis on kodanikud jjanno ja Kops ka korraliku aparatuuriga varustatud. Usun et leiab neiltki väärt materjali. Samas on 2007 kalendri tarbeks veel aega pilte juurde teha. Pildid võiksid olla kuidagi kuude ja aastaaegadega kooskõlas (äkki sellest juba oli juttu ka eelpool, enam pole meeles ja uuesti üle enam ei lugenud).
2007a kalendri tarvis tasuks samuti kohe aasta alguses pildimaterjali tekitama hakata. iX-id ja Xi-d ning miks mitte X-id paistavad omas elemendis ikka väga head välja (testitud

No umbes 20K peaks arvestama. See on 40EEK nägu. Kui läheb 300 siis 66,6 EEK perioodis (peaagu).
Muhv kus su kalkulaator on
PS!
Muhv kus su kalkulaator on

PS!
Relk kirjutas:Aga kas sellel teemal oleks õvimalik mõne kaasamõtlejaga kokku saada. Mitte 100 inimest kes kalendrit tahaksid vaid selline konstruktiivne vestlus. Muidu me jahume ja jahume ja siis hakkamegi 2007 aasta oma tegema

Kalkulaatoriga on üldjoones kehvasti, aga niipalju ma välja nokin, et üks normaalne kalendri hind võiks olla 100.-. 200tk on vaja siis kindlasti müüa, mis üle, jääb klubi kassasse heategevaks otstarbeks.Relk kirjutas:No umbes 20K peaks arvestama. See on 40EEK nägu. Kui läheb 300 siis 66,6 EEK perioodis (peaagu).
Muhv kus su kalkulaator on![]()
PS!Relk kirjutas:Aga kas sellel teemal oleks õvimalik mõne kaasamõtlejaga kokku saada. Mitte 100 inimest kes kalendrit tahaksid vaid selline konstruktiivne vestlus. Muidu me jahume ja jahume ja siis hakkamegi 2007 aasta oma tegema
Selleks, et klubi mitte kõike algatusriski oma kanda ei peaks võtma, tuleks asi teha ettemaksuga. Selleks võiks olla aega nii kaua kuni asi pole veel trükki läinud.
Konstruktiivse vestluse arendamiseks võiksin välja pakkuda veel jupi homset või siis hilisema jupi ülehomsest. Kes on huvitatud?
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 520d
Kontaktid on olemas, aga kuna Kimmol näiteks nädalavahetusel puudub ligipääs foorumile, siis ootaks ikka esmaspäevani ära.
200tk foorumi kaudu maha müüa - tundub utoopiline.
Aga ilma ettemaksuta ei kujutaks asja ettegi.
Klubi ei võta kindlasti 20 000 kroonist riski enda kanda, seega rahaline pool peab olema kindlasti väha põhjalikult läbi mõeldud.
200tk foorumi kaudu maha müüa - tundub utoopiline.
Klubi ei võta kindlasti 20 000 kroonist riski enda kanda, seega rahaline pool peab olema kindlasti väha põhjalikult läbi mõeldud.
Ma kardan, et mul käib vedru maha, ega ma mingi moodne duracell ole!Relk kirjutas:Varu kannatust. Küll nad homme välja ilmuvad ja sõna võtavad.

Aga äkki mõni klubiliige tõmbab hommikul Kimmole traati ja kribab siis mehe mõtted siia üles. Saaks mingi tuumikuga siiski homme - ülehomme pool tunnikest kokku ja paneks mingi sõjaplaani maha?
Viimati muutis Muhv, 31.12.2005 00:16 55, muudetud 1 kord kokku.
Hannoga 100% nõus.hanno kirjutas: 200tk foorumi kaudu maha müüa - tundub utoopiline.
Riskid tuleb maandada miinimumini!
E30 316i ´90, E34 518i ´95
Abi
Ma arvan järmised sammud viivad projekt voibolla ikka edasi.
1. Kohtume järgmine nädal kuskil Tallinas.
2. Kindlasti paar pildid eksisteerivad nüüd juba. Otsustame millised on vaja juurde vaja teha - ja kes teeb!
3. Kui on ikka veel pildit puudub pöörame BMW poolt - kas UM kaudu voi otse Saksas.
4. Tekstid ja lisainfo leiame iga kell iga pool internetis, minu kappidest voi tuttavate juures Saksasmaal. Juhul kui on Saksa keelne - ma leian aeg ja telkin seda ära (natukene abi on vaja).
Ma ei saa aru miks ei ole varem foorumist seda probleem ülestoestetud? Kui on probleem kalendri koostamisega - siis arutleme palun - ja siis tegutseme.
Rahast lihtsad nii palju et ma arvan et me leiame need vahendid voi vähemalt BMW seltskond kes kääendab summade eest!
1. Kohtume järgmine nädal kuskil Tallinas.
2. Kindlasti paar pildid eksisteerivad nüüd juba. Otsustame millised on vaja juurde vaja teha - ja kes teeb!
3. Kui on ikka veel pildit puudub pöörame BMW poolt - kas UM kaudu voi otse Saksas.
4. Tekstid ja lisainfo leiame iga kell iga pool internetis, minu kappidest voi tuttavate juures Saksasmaal. Juhul kui on Saksa keelne - ma leian aeg ja telkin seda ära (natukene abi on vaja).
Ma ei saa aru miks ei ole varem foorumist seda probleem ülestoestetud? Kui on probleem kalendri koostamisega - siis arutleme palun - ja siis tegutseme.
Rahast lihtsad nii palju et ma arvan et me leiame need vahendid voi vähemalt BMW seltskond kes kääendab summade eest!
E36 325 kabriolett
E 34 530i Schnitzer-väike Sport Paket
E 34 530i Schnitzer-väike Sport Paket
-
- Huviline
Siiani on meil tehtud pilte olemasolevatest autodest, ehk neist kes on lihtsalt kohale tulnud.Muhv kirjutas:Aga seda on ju ennegi tehtud?hanno kirjutas: vaid leida parimaid ja ilusamaid autosid ning teha neist pilte.
Kuid kindlasti on meil foorumis ja klubis autosid, mis vääriksid kalendrisse jäädvustamist, kuid pole ühelgi meie pidlistamisel osalenud.
-
- Huviline
Mis te peate silmas oma inimeste autode all?
Kas klubiliikmeid? Kui nii, siis see teema poleks ka avalikus foorumis.
Seega mõeldud siinseid foorumikasutajaid.
Muhv, leidub küll tublisti üle 12 ilusa auto, mida/keda kalendrisse panna, kuid kõikidest neist pole veel HÄID pilte, mida kannataks A3 või suurema paberi peal eksponeerida.
Kas klubiliikmeid? Kui nii, siis see teema poleks ka avalikus foorumis.
Seega mõeldud siinseid foorumikasutajaid.
Muhv, leidub küll tublisti üle 12 ilusa auto, mida/keda kalendrisse panna, kuid kõikidest neist pole veel HÄID pilte, mida kannataks A3 või suurema paberi peal eksponeerida.