kallima raha eest kui terve auto enda väärtus kokku.
Reaalne remont läbi tugeva pingutuse tõmbaks 10% reklaamitust.
Ja antud reklaam võis maksta 20% vajalikust remondist

margusa kirjutas:Pargi nüüd see auto neste tankla juurde
Kuidas saab tekkida autopaagi seintele sodi mille tankimine üles keerutab? Kui auto on pidevas kasutuses siis kütus loksub mööda paaki pidevalt ja "peseb" need paagi seinad puhtaks.arnis kirjutas: Seetõttu ongi mõistlik oletada, et see solk on seal vaikselt vegeteerinud ja värske
kütus tegi viimase üleskeerutamise (kui paagi seintel/põhjas on solk, siis kütuse
lisamine tekitab keeriseid, mis solki üles tõstavad). Ummistub sõel paagipumba
põhjas, aeglaselt ummistub ka küttefilter.
Ja muudab kütuse veeseguseks solgiks?arnis kirjutas: Põhiliselt on sodi siiski paagi enda põhjas ja teatud
olukordades jõuab see lõpuks paagipumba sõelani.
pole ime kui sa mootoriõliga sõidadsinine-winnie kirjutas:pole naljaasi, olen ka paar korda solki kütust nestest saanud, lausa 3x ja kolme erineva autoga, 520i bena, 525tds ja 730d, ja kõigil läksid paagipumbad, aga noh mina ei ole sõdijas inimene lasin asjal minna. Aga jah seda neste solki on ka tõestanud mõned tuttavad ülikoolist kes tegid terve kursusega koos kütuseteste ja reaalselt kõige stabiilsem ja puhtam kütus on statoilis, sellele järgnes olerex, siis lukoil ja ülla ülla viimasel kohal oli neste.tehke omad järeldused
Siin 525tds-ile said 'Nestest' ikka tõelist jama tõepoolest:sinine-winnie kirjutas:pole naljaasi, olen ka paar korda solki kütust nestest saanud, lausa 3x ja kolme erineva autoga, 520i bena, 525tds ja 730d, ja kõigil läksid paagipumbad, aga noh mina ei ole sõdijas inimene lasin asjal minna.
Kuidas senimaani läinud on?Heigo_K kirjutas:Nüüd hakkab nalja saama.![]()
Deem tahtsin kirjutada loomulikttsys kirjutas:Loomulikult mehaaniline. Või tuli soovmõtlemine, et keemiline protsess üle käinud või Neitsi Maarja otsis uut kodu![]()