Sõber lasi e38sal eelmine talv taastada webasto.Kõik ilus ja tore.
Aga kui süda talvel päevas sõita vaid 20-30 km siis ei pea seda matsu ka uus aku ära.
Iga paarinädalatagant laadis akut ja lõpuks see kaitse pagassist välja võeti.

Kollane juhe internetist vaadates tundub olema just see mis läheb pinn 1-te. Läbi selle antakse Webastole 12v peale. Pistik ikka õige, pagasnikus? Ma võtan sama töö ette nädalavahetusel.tarmotaa kirjutas:Tehnika kohal,tundub kõik ülimalt lihtne paigalduse osas.Aga on üks aga,kuhu panna se kollaselt märgistatud juhe webasto pistikus.Pinn nr 1 on viiesajastel pemmidel,õpetab vähemalt nii.Enda Xil see nr1 juba kasutuses.Ei tahaks uskuda ,et sinna juurde veel topin ühe juhtme.Aga kes teab,andke teada,mis nr-ga pistikusse ma ta siis panema pean.
Täna tegelesin sellega ja panin ka ausalt sama targalt tagasi kokku. Kuid, kuna sealne pilt oli selge, siis nüüd tean mis ja kuidas.tarmotaa kirjutas:kas bumbumil asi paigas,mina sirvisin ja tõlkisin seda teemat ja ei saanud eriti midagi targemeks.üks juhe ühte õigesse kohta pista ja ei saa hakkama.Mul endal hakkab juba imelik veits.
Ctek pakub isegi poldile kinnituvaid otsi, et ei peaks kogu aeg eemaldama.LatsRist kirjutas:Webasto mul ikka eelsoojendina!Asi selles,et sai küll soetatud uus AGM aku,kuid 10 päevaga lühikseid otsi tehes(no nii 10 min.tuleb ikka ära)hakkab cteki laadija lisana pakutav kolme led tulukesega aku seisukorda näitav lisavidin näitama,et aku kriitilises seisus(punane tuluke vilgub).Varem kasutasin küll automaatset tulede reziimi ja arvasin,et aku nõnda kiire kriitilise seisu saavutamine on seotud sellega,kuid nüüd tulesid käsitsi lülitades on selle kriitlise hetke saavutamine ikkagi kuidagi kiire tulema.Aku sai vahetatud BM autos ning vaevalt nad nüüd aku tutvustamisega hakkama ei saadud!?Nüüd kui külmad tulemas,siis tahaks ikka webastot ka kasutama hakata,aga praegu näib,et see saab probleemne olema!Nii,et veel kord "puust ja punaselt",paluks-võib vabalt laadija,siis vooluvõrkku,kui ka akuga ühendatud olla isegi auto käivitamisel ja webasto puldist tööle rakendamise ajal?On see lubatud kõiksuguste laadijatega või kehtib see teatud laadijate puhul?Helbekesega,siis ikka AGM laadimine,aga tavareziimis AGM-i laadides ka halba ei juhtu?See tähendab siis ühtlasi ka seda,et kui laadija on installeeritud auto salongi,siis ei ole vaja laadijat peale laadimist aku küljest lahti ühendada?