Vahetasime vanad küünlad ära, uued said pandud Boschid. Diagnostika näitab, et 1,2,3, ei tööta. Milles veel küsimus võiks olla?? Vanade pealt oli näha samuti, et 3 tk olid läbi, 1 vaevu töötas.
Mingeid mõtteid?

Plokk asub sisselaske kolde all. http://bmwfans.info/parts-catalog/E46-S ... plug_unit/" onclick="window.open(this.href);return false; Detail nr 2.Hannamaria kirjutas:Oskab keeg öelda siis, kus asub relee ja kus asub juhtplokk?
Kuidas aru saada kumb viga siis?
Küünlad said uued pandud, miks need siis uuesti läbi peaks olema?
jep. maksab mingi 65 euri :;)Hannamaria kirjutas:Juhtplokk/relee on üks see sama asi eks?
Uus on 65? Kust seda saab?toivoku kirjutas:jep. maksab mingi 65 euri :;)Hannamaria kirjutas:Juhtplokk/relee on üks see sama asi eks?
Täpselt niiiaanek kirjutas:Sellega on see teema, et plokipoolne pistik on "ettenägelikult" aladimensioneeritud. Lihtlabaselt kärssab ära.
Ei näidanud mingeid rikkeid peale selle, et 3 küünalt e põlenud.omgwtf kirjutas:Diagnostika näitab relee riket ka?
Õhtul saan teada, kas on ka juhet tarvis, hoia jah igaksjuhuks allesKuno_T kirjutas:Mul siis pole õnne olnud 4-silindrilisel sellist asja näha. Kuid 1 juhtmejupp on kogemata riiulis olemas. Just mõtlesin, kuhu ta pista või hoopis minema visata. Nüüd siis hoian alles.
Vabandam mu võhiklikkust, aga kust ma teadma peaks mis pinge sinna küünaldele taha läheb?Kuno_T kirjutas:Millise pingega te neid küünlaid põletasite? Kas uusi samuti põletasite?
On see loogiline, et kuuga läheb üks läbi? või mis nende boshide eluaeg üldse olema peaks? sai kõik korraga uued ju..margusa kirjutas:Ta mõtles et pead uue küünla ostma.