E60: Remote Control Battery Discharged
E60: Remote Control Battery Discharged
Tere
Mure selline, et ca aasta tagasi tekkis autol veateade: Remote contorol battery discharged.
Auto: E60, 2006, 530d. võti "push to start", selline mis ei ole comfort access. Seega peab olema sõidu ajal pistikus ja peaks seega laadima puldi akut. Siiski ei laadinud ka pärast pikki sõite.
1) Esimese asjana lasin panna puldile uue aku lukuabis. Ei olnud kasu, ikka sama veateade.
2) Pöördusin Patriku poole ning tegi diagnostika. Lahenduseks ütles, et tuleb teha uus võti, auto viga ei ole.
3) Läksin tagasi Lukuabi (Auto Key Service), tellisin uue võtme. Uue võtmega ikka sama vea teade. Öeldi, et pult on korras, seega auto viga.
Kas oskab keegi soovitada kelle poole veel pöörduda, ennem kui UMi minema peab?
Ette tänades
Martin
Mure selline, et ca aasta tagasi tekkis autol veateade: Remote contorol battery discharged.
Auto: E60, 2006, 530d. võti "push to start", selline mis ei ole comfort access. Seega peab olema sõidu ajal pistikus ja peaks seega laadima puldi akut. Siiski ei laadinud ka pärast pikki sõite.
1) Esimese asjana lasin panna puldile uue aku lukuabis. Ei olnud kasu, ikka sama veateade.
2) Pöördusin Patriku poole ning tegi diagnostika. Lahenduseks ütles, et tuleb teha uus võti, auto viga ei ole.
3) Läksin tagasi Lukuabi (Auto Key Service), tellisin uue võtme. Uue võtmega ikka sama vea teade. Öeldi, et pult on korras, seega auto viga.
Kas oskab keegi soovitada kelle poole veel pöörduda, ennem kui UMi minema peab?
Ette tänades
Martin
- PeeterA
- Huviline
- Telefon: 51949859
- Kontakt:
Re: E60: Remote Control Battery Discharged
Veateade veateateks, aga kas uuest puldist uste avamine-sulgemine toimib laitmatult?
tel. 51 949 859
uuest puldist ja vanast puldist toimib uste avamine ja lukustamine probleemideta
-
- Huviline
- Kontakt:
Kas viga mõlema puldiga? Kui jah, siis kas pultide akude pinge kukub?
Edasi on CAS mooduli vahetus, teise autoga ja siis ringi sõita. Lukuabis.
Väga raske avastada. Ainult katse eksitus meetodil.
Edasi on CAS mooduli vahetus, teise autoga ja siis ringi sõita. Lukuabis.
Väga raske avastada. Ainult katse eksitus meetodil.
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
Viga mõlema puldiga! Pinge ei tohiks kukkuda, kui lukuabis öeldi, et mõlemad puldid korras!
Lukuabisse ma tagasi ei läheks parema meelega, sinna juba päris "mitu" euri viinud ja lõpuks ikka kehitati õlgu, et rohkem ei oska midagi teha...
Kedagi teist ei oska soovitada?
Lukuabisse ma tagasi ei läheks parema meelega, sinna juba päris "mitu" euri viinud ja lõpuks ikka kehitati õlgu, et rohkem ei oska midagi teha...
Kedagi teist ei oska soovitada?
- PeeterA
- Huviline
- Telefon: 51949859
- Kontakt:
Tagantjärele tarkus, aga võtme aku on täiesti vahetatav. Selleks ei pea uut võtit ostma kalli raha eest.
Aku ise maksab mingi alla 10 eur. Mul neid varuks isegi.
Kui kaugjuhtimine laitmatult toimib(s.t puldi akut ka laetakse), siis saaks selle tülika veateate kinni keerata
Suht pointless oleks sadu eurosid veel raisata CAS jms plokke vahetades.
Kui kaugjuhtimine laitmatult toimib(s.t puldi akut ka laetakse), siis saaks selle tülika veateate kinni keerata

tel. 51 949 859
-
- Huviline
- Kontakt:
Vt punkt nr 1PeeterA kirjutas:Tagantjärele tarkus, aga võtme aku on täiesti vahetatav. Selleks ei pea uut võtit ostma kalli raha eest.
Kui kaugjuhtimine laitmatult toimib(s.t puldi akut ka laetakse), siis saaks selle tülika veateate kinni keerata![]()
Pult võib korras olla ja aku pinge ikka langeda ning lakata seepärast töötamast.
Kui puldid töötavad vaatamata veateatele siis tõesti oleks mõistlik proovida veateade maha võtta ja raha mitte raisata
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: 530de60
ega juhuslikult pole ise heli sisse pannud? mul näiteks tule sama veateade kui unustasin remote lülitit vajutada ja võimendi oli ööläbi sees, hommikul autosse minnes oli sama kiri, nüüd lülitan igakord välja ja enam pole olnud