rubriik "rumal küsimus"
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E38 725TDS
- Telefon: 58665966
Re: rubriik "rumal küsimus"
Keegi oskab midagi selle auto kohta rääkida? 525d 120kw on vastupidav mootor või mingeid tüüpvigu?
http://www.auto24.ee/used/2045825" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.auto24.ee/used/2045825" onclick="window.open(this.href);return false;
Wir Rasen Nicht, Wir fliegen Tief :)
Varuosakoodi osas jään hetkel vastuse võlgu, võid realoemist täpsemalt uurida. Tasub OEM jupp võtta, kuna b-varuosa kipub kiiresti väsima.darklight kirjutas:kellelgi on head fotot e34 põhjast kus pole tagasilda all ja on hästi näha need kohad kus kässaritrossid keresse lähevad?
EDIT:
selline? need "torud" ongi seal sellised kuhu kässari tross sisse läheb? on neil mingi varuosakood ka (?) ja saab neid teoreetiliselt vahetada ilma tagasilda eemaldamata?
Trosse müüakse koos kõridega, ehk siis need "torud", mis sul seal ripuvad. Need kisud pesadest välja ning paned uued koos trossidega sisse. Kahtlaselt lühikesed tunduvad olevat (vale jupp?), minu mäletamist mööda olid ikka pikemad.
Praktika põhjal võin sulle öelda, et tagasilda eemaldama ei pea. Enda autol vahetades võtsin vaid pidurikettad maha.
pildil vist üldse e30 kui nüüd natuke teemasse süveneda kohas kus ma selel pildi sain
igaljuhul e34 on ka mingi kerest väljaulatuv osa seal.. ma nüüd ei teagi kas ka "voolik" või hoopis pehmeks ussitand keredetail mis tuleb mingi a la 10cm põhjast eemale ja kuhu trossi kõri vastu läheb (ja minu auto puhul sealt eemaldumast keeldub).. igaljuhul ei tundu mulle korralik see koht mille vastu tross läheb (ja ma kardan et trossi ära kiskumisega pudeneb üldse laiali), sellepärast ma mõtlesingi, et ehk on see eraldi vahetatav..

http://bmwfans.info/parts-catalog/E34-S ... _exterior/" onclick="window.open(this.href);return false;
ilmselt detail 13, on keegi vahetanud?
ilmselt detail 13, on keegi vahetanud?
Koht tundub küll sama olevat. Difrist eespool, üks ühel pool, teine teisel. Kui kindel ei ole, siis hakka piduriketta poolt mööda trossi liikuma, saad kindlasti õige asja kätte. Salongist seest tulevad küll kaks toru välja, võivadki ~10cm olla. Ja seal otsas ongi trossikõrid. Trossi ilma kõrita vahetada ei saa, kuna trossi otsas on keere, mis salongi käsipidurikangi külge kinnitub ning see ei mahu kõrist läbi.
Otsad on üpris kõvasti kinni ja kui väga hullusti rapsima hakata, siis tõepoolest võivad "pesad" katki minna - ettevaatlikult tehes ei tohiks küll midagi ära lõhkuda.
Otsad on üpris kõvasti kinni ja kui väga hullusti rapsima hakata, siis tõepoolest võivad "pesad" katki minna - ettevaatlikult tehes ei tohiks küll midagi ära lõhkuda.
teoorias küll jah
vasaku poolega ka nii enamvähem läks. parema poolega mitte eriti.

Tere
Kui E60l comfort istmel vahetada reietoe el.mootorit ja ajamit, kas aku tuleks autol lahti ühendada?
Või tohib pistikud lihtsalt ka lahti võtta ilma, et pärast mingeid erroreid poleks või mõne tulukese põlema lööks?
Kui E60l comfort istmel vahetada reietoe el.mootorit ja ajamit, kas aku tuleks autol lahti ühendada?
Või tohib pistikud lihtsalt ka lahti võtta ilma, et pärast mingeid erroreid poleks või mõne tulukese põlema lööks?
E34 istmeid keegi e36 on pannud ja oskab nõu anda?
- j.j.
- Huviline
- Peamine sõiduk: E36 / E90
Mis neist diivanitest E36-te toppida? Korralikke kolmese istmeid müüakse pmst kilohinnaga.marek. kirjutas:E34 istmeid keegi e36 on pannud ja oskab nõu anda?
m5 istmedj.j. kirjutas:Mis neist diivanitest E36-te toppida? Korralikke kolmese istmeid müüakse pmst kilohinnaga.marek. kirjutas:E34 istmeid keegi e36 on pannud ja oskab nõu anda?
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
ehk siis tavalised e34 sportistmed, lihtsam on orgunnida e36 originaal sportistmed.marek. kirjutas:m5 istmedj.j. kirjutas:Mis neist diivanitest E36-te toppida? Korralikke kolmese istmeid müüakse pmst kilohinnaga.marek. kirjutas:E34 istmeid keegi e36 on pannud ja oskab nõu anda?
524td, 750il , e12 520(m52b28), e21 315(m10turbo), E30 325i coupe, e39 530d, audi allroadc5 , e36 2,5 cabrio :) Kui midagi vaja siis 58344541
Kust tellite endale juppe? On siin äkki mõni teema ka kus häid lehekülgi üles loetud, kus paremad hinnad jne? H2.ee näiteks hea või halb?
- Chris_P
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E46 328iT
H2.ee igati hea koht, kui tahad just originaal osa ja UM hinnast odavamalt.
My car looks happy. Used to look happier.
E36 316i Compact - E46 328i Touring Aerodynamics Package
E36 316i Compact - E46 328i Touring Aerodynamics Package
- oo7
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 330Ci
H2 suurim eelis UM ees on see, et kui UM-is maksavad iga seib ja tüübel ka kõik 1 Euro, siis seal saab neid sentide eest. Olen sealt palju asju tellinud ja soovitan julgelt.
Suuremate asjade puhul, neil kel käpp see saavad UM-ist soodsamalt.
Suuremate asjade puhul, neil kel käpp see saavad UM-ist soodsamalt.
- Timmok
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 530i M-Pakett 2007.a
Kas on lootust leida kusagilt Eestist M43 mootoriga 518i-le (1995.a) karteripõhja? Eile sõbral juhtus õnnetus
Või annab olemasolevat veel parandada? Pilt küll kõige etem pole, aga ehk kasvõi arvamusi varasemate kogemuste põhjal?

- toivoku
- Huviline
- Kontakt:
eks neid vahel harva liigub, kuid jah, kindlasti saab lasta selle põhja ära keevitada.
524td, 750il , e12 520(m52b28), e21 315(m10turbo), E30 325i coupe, e39 530d, audi allroadc5 , e36 2,5 cabrio :) Kui midagi vaja siis 58344541
Kes veel ei tea, siis kui nende auto saab kahjustada riigi/linna teedel,
siis lasta fikseerida politseil ja vastav amet maksab kinni. Remontida
tuleb ise makstakse tšekkide põhjal. Koonerdatakse, jah, seda küll.
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Kas madaldatud autoga kehtib ka?arnis kirjutas:Kes veel ei tea, siis kui nende auto saab kahjustada riigi/linna teedel,
kas 46l saab hooldusvälba arvutiga uuesti ära resettida ka 10000km peale mitte 25000km ?
- toivoku
- Huviline
- Kontakt:
jah.RagnarV kirjutas:kas 46l saab hooldusvälba arvutiga uuesti ära resettida ka 10000km peale mitte 25000km ?
ja seda aint arvutiga või saab ka spido näppides ?
kus saab hea hinnaga e46le 330d el veepumba? H2 220e,schmiedmann 250e ,UM 270e
varuosakood 64118369807

varuosakood 64118369807
uuri temalt memberlist.php?mode=viewprofile&u=11616" onclick="window.open(this.href);return false;
uurisin,ei saa sellist asja tellida
TSI foorumis on teema, kuidas korda teha. Ei viitsi?
Üritaks küll aga ma nii loll ei leidnud teematarnis kirjutas:TSI foorumis on teema, kuidas korda teha. Ei viitsi?

Leidsim teema ülesse.
Seal kirjas, kui minut sooja tuleb ja peale seda külma siis harjad otsas ei saa ühendust.
Mul puhub ainult kuuma,nupud ei allu mulle.
kliimaga kqnnatab ainult sõita või panen puhuri üldse kinni.
Seal kirjas, kui minut sooja tuleb ja peale seda külma siis harjad otsas ei saa ühendust.
Mul puhub ainult kuuma,nupud ei allu mulle.

Eeskirjad löökaukudele on teedele (mis mõõdud jne), autodele konkreetselt ei ole.Confector kirjutas:Kas madaldatud autoga kehtib ka?arnis kirjutas:Kes veel ei tea, siis kui nende auto saab kahjustada riigi/linna teedel,
Võib oletada, et politsei ise teeb sellest numbri, kuna mõne jaoks madaldus tähendab
"kõhulohistamist"

Ja võiks ju mögisema hakata, et auto ei vasta tehnilistele nõuetele, seega sellega ei tohi üldse liigelda.
Tehase madaldusega vaielda aga ei saa.
Pidasingi silmas just mõistlikku madaldust, nii mõni cm madalam. Ju siis sealt neil see kõrvalepõikamine tulebki, et auto on madalam kui peaks.
Tänud täpsustamast!
Tänud täpsustamast!
Möödapõikamine on tavaliselt selles, et "seal oli mingi märk" ja "kevadel on suuremad tolerantsid".
Ma küll praegu ei leiaks, mis E39 tehase kliirents olema peaks, kuigi tean sellest nii mõndagi.
Vaevalt et need lipsutöötajad väga pädevad on.
Sõbra Omega karteri olid nõus kompenseerima, aluseks võetakse eranditult poehind.
Kuid millegipärast tahavad ainult 50% maksta. Vaidlus käib juba tont-teab kui kaua,
selle üle, et nad põhjakaitset pole nõus kompenseerima.
Soovitan kõigile mitte alla anda. Tehniliselt põhjust pole. Auto tuleb muidugi korda teha ise.
Ma küll praegu ei leiaks, mis E39 tehase kliirents olema peaks, kuigi tean sellest nii mõndagi.
Vaevalt et need lipsutöötajad väga pädevad on.
Sõbra Omega karteri olid nõus kompenseerima, aluseks võetakse eranditult poehind.
Kuid millegipärast tahavad ainult 50% maksta. Vaidlus käib juba tont-teab kui kaua,
selle üle, et nad põhjakaitset pole nõus kompenseerima.
Soovitan kõigile mitte alla anda. Tehniliselt põhjust pole. Auto tuleb muidugi korda teha ise.