Tervist,
Sooviks pisut infot E39 528 (pre-facelift) remondi kohta. Orienteeruv hind, kust osta varuosad, kus lasta remontida jne, kõik info on oodatud.
Vead, mis vajavad parandamist:
Käsipidur ei tööta, käib lihtsalt tühja.
Kõrvalistuja uks ei avane seestpoolt, sama lugu ühe tagumise uksega. Tagumisel link puudu.
Imelik login ees vasakul, eriti väljendub sõites läbi aukude. Oletame kõige hullemat, mis see olla võiks, palju maksab remont.
ABS anduri tuli põleb ning termomeeter ei tööta (ilmselt on mingi seos?)
Ootan igasugust infot nende vigade kõrvaldamisel,
Aitäh!
E39 orienteeruv remondi maksumus
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: e39
- Telefon: 58740057
- Jaanus_V
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW F11 530d xDrive 2012
Re: E39 orienteeruv remondi maksumus
Uksed võta ise lahti. Polster maha ( youtube's piisvalt õpetusi ) ja vaata tross üle, mis ust avab. Tross käib seal mingi hargi taha ja sealt see ilmselt sul ära tulnud, mul vähemalt oli E39l. Lihtne töö mida ise teha. Ülejäänude kohta saada kiri töökodadesse, teevad sulle ise hinnapakkumised.
E39 3.0D 2001 --> E61 2.5B 2005 --> E60 3.0D 2005 --> E61 3.0D 2004 --> F11 3.0D 2012 --> E46 320CI 2003 --> E46 328Ci --> E46 330Ci. Praegu: F11 3.0xD, E46 330 Ci
Kiri töökodadesse jah.
Käsipidur 2-3 tundi, uksed (kui pole lapselukk) 1h, sild pool tundi ühe kaika peale, ABS anduri vahetus 0,1-2h, termomeeter pool tundi.
varuosad võid sebida näiteks autoint või atlantvaruosad. Enda valik, kas hea või odav jupp.
Ma soovitaks arvuti külge panna, veendumaks, mis ABS andur ja kas on veel midagi huvitavat.
Käsipidur 2-3 tundi, uksed (kui pole lapselukk) 1h, sild pool tundi ühe kaika peale, ABS anduri vahetus 0,1-2h, termomeeter pool tundi.
varuosad võid sebida näiteks autoint või atlantvaruosad. Enda valik, kas hea või odav jupp.
Ma soovitaks arvuti külge panna, veendumaks, mis ABS andur ja kas on veel midagi huvitavat.
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: e39
- Telefon: 58740057
arnis kirjutas:Kiri töökodadesse jah.
v6ss kirjutas:Uksed võta ise lahti. Polster maha ( youtube's piisvalt õpetusi ) ja vaata tross üle, mis ust avab. Tross käib seal mingi hargi taha ja sealt see ilmselt sul ära tulnud, mul vähemalt oli E39l. Lihtne töö mida ise teha. Ülejäänude kohta saada kiri töökodadesse, teevad sulle ise hinnapakkumised.
Tänud info eest, saatsin hinnapäringud mitmele töökojale.
Arvan, et päris nii ei oska keegi sulle hinnapakkumist teha. Vahe on ikka suur, et kas koliseb stabika kont ja üks ABS andur on läbi, või koliseb roolilatt ja ABS aju on läbi. Tõde selgub kui auto remonti viid 

- P2rnakas
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 520iA 2003
Puusalt pakuks paarsada euri. Linkide jubinad saab siit samast või lammarist. Termomeeter ja Abs viimati minuteada ühest august sidet ei saanud. Usutavasti sul tempi andur tolkneb niisama, ABS- i puhul on usutavasti mingi andur läbi. (Õnneks neid vaid 4) Aga kui juba selline küsimus esitati siis soovitaks ka otse lukksepa juurde minna. Omal lihtsam ning antud tööd ei ole ka mingid ulmelised. Nokitsemine vaid. Hinda muidugi määrab iga meistrimees ise.
Milleks mulle autot vaja millel on pedaale rohkem kui inimesel jalgu?