Tehke ruttu jah,sest auto veel viimased päevad müügis..heigo.. kirjutas:Nonii e60 omanikud, jookske tormi, kes ees, see mees

Kuulutuse panin lihtsalt huvi pärast,et vaadata,kas üldse huvilisi on.
Tuli ainult üks limu pakkumine

Tehke ruttu jah,sest auto veel viimased päevad müügis..heigo.. kirjutas:Nonii e60 omanikud, jookske tormi, kes ees, see mees
Jutt täitsa õige. Sellel tegelasel vähemalt üks auto veel müügis (318i), sarnase jutuga.AARE530 kirjutas:Ma ei ole kunagi aru saanud sellistest inimestest, kes Europrojektz'i auto ära ostis ja kohe müüki pani.
Lisaks veel see, mis kuulutuses on, et "müün, kuna on vajadus suurema auto järele" ja et "räägib, mis autoga tehtud on". Pole mõtet sellist paska suust välja ajada- suurema auto vajadust ei avastata ju kahe päevaga ning kahe päevaga ei tunne see müüja seda autot veel grammigi. Vähemalt minu arvates üritab tüüp lihtsalt paar sotti vahelt teha (ma muidugi ei tea, mis hinnaga Europrojektz müüs ning see pole ka oluline).
Kasutaja9 kirjutas:Hind on päris priskeks aetud uue veljega, enne kevadet oli hind seal natuke alla 2k![]()
http://www.auto24.ee/used/1932863" onclick="window.open(this.href);return false;
Autos isegi võimalus selle mängimiseksTauri_J kirjutas:tuleb üks tore arvutimäng meelde