Enamus ei jôudnud postkasti kirjutamisest kaugemale

Ma usun siiski, et just võõrandamist karmo silmas pidaski. Päris nii lihtsalt see ikka ei käi, et lihtsalt lähed ja võtad auto arvelt maha. Ma kahtlen, et tal lammutustõend oli või siis, et ta auto ilma numbrite ja dokumentideta müüs.01tuner kirjutas:Julged mehed olete, et arvelt maha võtate.
See on valeandmete esitamine, auto on müüdud ostu-müügilepinguga(kui just ostu-müügilepingus ei ole kirjas sees punkti, mis lubaks sellist asja teha) ja omavoliliselt arvelt maha võtmine on karistatav kriminaalkorras, rääkimata põhjustatud kahju hüvitamisest.
Lihtsalt infoks, et kergem ja endale mugavam on võõrandamine teha, jääb kõik jama olemata
Seda oli siis ilmselt lihtsalt selleks vaja, et tõdeda endale "Mul pole vajadust seda müüa, leidub ka hullemaid saane, kui mul"iv0 kirjutas:Minu emotsioon:
Omasin tol hetkel BMW325TD-d ja pakkusin seda vahetuseks. Mulle pakuti Audi A4 esimese kerega 1.9 diislit. Olin huvitatud kokkusaamisest. Kohale jõudsin nägin järgmist pilti: A4, mis ümbert ringi roostes ja täiesti põhi vastu maad vajunud. Autos oli 5 inimest, kes ei vaevunud väljagi tulla autost. Mainiti, et autol on madaldusedAutol oli esiklaas katki, vasakut ukselinki ei olnud, esistange oli poolik ja seest oli üleüldse räim. Seni olin arvanud, et minu auto oli räim. Sain kõhutäie naerda ja ütlesin, et jääb ära. Noor seltskond vastas sellele, et noh, ega nemadki ei taha minu BMW-d ja üleüldse mul on mõttetu auto. Sel hetkel oli mu kolmene kobrutanud ja kergelt roostes tiibadega. Esiklaasis oli ka mõra. Vaatamata sellele, tundsin, et mul oli tol hekkel ikka väga kena auto.