Tere
Olen nüüd uus e61 530 2005a sõiduki omanik nutta või naerda hetkel veel ei tea.
Aga mul õlikulu 3000km peale viimati 6l sõites eestist prantsusmaale.
Aga alustan siis algusest peale.Soetasin siis auto saksamaalt millel pidavat siis isegi paberitte järgi mootor vahetatud. (Vahetatud mitte um)! Ostes avastasin et tuleb musta suitsu see peale öeldi, et pean sõitma ja torud puhtaks tegema

nüüd saan aru et oli naiivne seda uskuda! Jõudes saksast prantsusmaale mis on umbes 800km sõi mul ära 3L õli. Hakkasin asja uurima ja andsin auto prantsusmaal nö teenendusse kus palusin kontrollida karteri tuulutust mis asub karteris

. Sealt leiti õlivõtu torudest mingeid paberi tükke ja prahti see puhastati ja pandi kokku tagasi kuid see ei aidand!:(. Edasi sõitsin eesti panin veel kuskil 10l õli. Kiirused kuskil 120-160. Kusjuures kui eesti jõudsin siis kiiruse piirangud ju teised ja õlikulu kohe väiksem. Käies ära UM ja nõupidades siin ja seal lasin ära teha hoolduse ja vahetada turbo koos karteri tuulutus filtriga.
Nüüd siis tagasi jõudes prantsusmaale on õlikulu kukkund 6L. Juba parem aga tahaks veel paremaks

sõites siis linnas rahulikel režiimidel, siis nüüd on nagu õlitase normis olnud juba kolm päeva. ( päeva km on kuskil 80-100) aga suitseb ikkagi kuigi mitte palju vahetevahel. Tunda on et pärast selliseid hooldusi ja vahetusi on asi paranenud!

Auto käivitub ideaalselt töötab hästi ja liigub ka hästi mitte mingeid kõrvale kaldeid! Kuigi kui vaadata tahomeetrit siis see kõigub 0,5 sajandiku võrra kuskil 5 sekundi tagant.
Palun AIDAKE ??
Ei saanud mulle UM selgelt midagi öelda ega ka muud instatsid
Turbo on taastatud. Stendil reguleeritud
Häid näpunäiteid ootama jäädes Maario

. Päikest