E66 kesklukustus/signalisatsioon
E66 kesklukustus/signalisatsioon
Oskab keegi aidata küsimuses, nimelt puldist lukku pannes ei reageeri auto üldse, aga lahti tehes vilguvad ohukad 2x nagu peab?
Ekraanil on auto kujutis mis on kollane, kas see peaks olema roheline?
Ekraanil on auto kujutis mis on kollane, kas see peaks olema roheline?
Re: E66 kesklukustus/signalisatsioon
Muidu nagu polekski midagi, võtme tunneb ära lukustab ja avab, aga lukustamisel peaks suunad vilkuma ühe korra, lihtsalt ebamugav ei saa ju aru 100% igakord kas kesklukk ja signalisatsioon on nüüd peal või mitte. Nimelt avastasin, ka seda et kui pagasi paremast sahtlipoolest aku välja lülitada siis, signalisatsioon nagu toimib, aga kui see nupp ON-i peal ei toimi signalisatsioon. Loodan et ei läinud väga kirjuks, usun kes vähegi asjadega kursis, teab mida ma mõtlen ja kas see kompuutris olev auto kujutis käibki kollane või hoopis roheline?
- PeeterA
- Huviline
- Telefon: 51949859
- Kontakt:
Roheline peab olema. Kollane auto kujutis tõstukil tähendab seda, et tuvastatud rike. Mis teateid check control näitab?
tel. 51 949 859
Näitab tagumist vasaku udutule pirni viga 

- Hiis
- Huviline
- Peamine sõiduk: Bmw F02 730 ld
No seni kui pirni 'ara ei vaheta on see kollane seal.
.

]Datsun 120>E30 318i>E30 320i>E30 325i>E34 525I>E34 fl525i>.E-38 725tds>E-65 730D faclift.
Kasutusel ☺F02 730 ld , E-30 325i M-technik 1, Tööloom Opel Omega Caravan 2,5td.
Kasutusel ☺F02 730 ld , E-30 325i M-technik 1, Tööloom Opel Omega Caravan 2,5td.
mul e38-l jälle, et kui uksed panek lukku suunad vilguvad. Aga kui teed lahti, ei vilgu, aga kuuled et luku tilad tõusid.
hoia pikivahet ra!sk !!!
- Heix
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 3.0 D FL
Kui lukust lahti teed läheb ka salongivalgustus põlema.Suund kaasa ei peagi vilkuma.Lennu93 kirjutas:mul e38-l jälle, et kui uksed panek lukku suunad vilguvad. Aga kui teed lahti, ei vilgu, aga kuuled et luku tilad tõusid.
E36 m50b20
päeval pole salongivalgustust näha, aga ok.
Leidsin ühe hea video: " onclick="window.open(this.href);return false;
Leidsin ühe hea video: " onclick="window.open(this.href);return false;
hoia pikivahet ra!sk !!!
Endiselt imelik anomaalia, keklukku peale pannes ei vilgu suunad, aga uksed lukku lähevad. Lahti tehes vilguvad suunad 2x nagu peab.
Kompuutri ekraanil on kolm ruudu kujulist kastikest, mis arvatavasti näitavad ka auto mingit hetkelist seisukorda vms(roheline, kollane ja punane). Mul põleb keskmine kastike ehk kollane, check on 0 is, kas norm?
Kompuutri ekraanil on kolm ruudu kujulist kastikest, mis arvatavasti näitavad ka auto mingit hetkelist seisukorda vms(roheline, kollane ja punane). Mul põleb keskmine kastike ehk kollane, check on 0 is, kas norm?