Rene_V kirjutas:http://m.okidoki.ee/item/5167882/
Käisin siis antud autot ka eelmise nädala lõpul vaatamas, mainin kohe ära, et uut autot ma ostma ei läinudki, aga pildipeal ja reaalsuses on auto seisukord erinevad nagu öö ja päev.Mainiti, et karbid pehmed ja uksed veidi roostes. Edasi pidi minema väga hästi ja ülevaatuse pidi läbima pmst puhtalt.
Antud isendist siis täpsemalt: Ilmselgelt ütlesin et uksed ja karbid läbi,kuna nii on..
Ütlesin ma et auto läheb edasi paremini kui originaal kindlasti, nii on!
ülevaatuse kohapealt, täna sain korduva, AINULT käsipiduri eest, mis on vaja korda teha ja ette näidata.
Põhimõtteliselt leiad sa päris palju detaile mis ei ole roostes, nt pagasi luuk, tiivad jne, kus värvi all on kaks mulli, aga sina nägid vanarauda

see selleks, väidad et mu auto on spreiga üle tuisatud, tule ja näita mulle m tahaks ka näha!
juhiukse tross on katki, sina näed selles maailmalõppu, järgmise jaoks on see lihtsam kui söögitegemine

, esiklaasis pole ühtegi mõra ega täket, kojamehed käivad nagu uued, ma ei saa aru kust sa selle jutu võtsid, sisu must ja kole??, täpselt nagu iga teise bemmivenna kalts sisu!
põranda matte tõesti pole nende ajalugu ei teaa.
See mingi vana rehv, on just talverehv plekkveljel, ülejäänd kolm olin pagassis, rool on täiesti korras, püsika kang? mis **** teibitud väänatud murtud? jällegi, vist?
Ükselukk töötab nagu uus, midagi seal tehtud on aga kas muugitud seda eitea.
roolikarp pekkis, rool viltu, selles on õigus.
põhimõtteliselt tahan ma öelda, et väga palju sinu jutus, on väljamõeldis, ma ei tea miks või mida sa selega saavutasid, aga mõni keegi teine võib väga kurjaks saada et sa võõrast autost niimodi sitta ajad ja ostjaid eemale peletad.!