Bmw manual
Bmw manual
kas kellelgi on bmw manuale või teab mõnda linki olen huvitatud kõikide mudelite, nii vatematest kui ka uuematest mudelite manualidest!
Oli plaanis paar manuaali arvutisse skännida küll.
Ei leidnud, kas sihukest teemat on varem esinenud, kus oleks koos netti ülesriputatud manualide lingid jms Bmw-teemaline kirjandus.
Kui selline teema olemas, siis võiks keegi teema lingi anda.
Muidu võiks siia postitada kõik Bmw-teemalised netikirjanduse lingid, mida teate.
Nii oleks hõlpsam leida kasulikku kirjandust, käsiraamatuid jne.
Või hoopis laiendada teemat: "Erinevad autoteemalised foorumid ja BMW lingid" ja lisada sinna ka Bmw kirjandus ???.
Ei leidnud, kas sihukest teemat on varem esinenud, kus oleks koos netti ülesriputatud manualide lingid jms Bmw-teemaline kirjandus.
Kui selline teema olemas, siis võiks keegi teema lingi anda.
Muidu võiks siia postitada kõik Bmw-teemalised netikirjanduse lingid, mida teate.
Nii oleks hõlpsam leida kasulikku kirjandust, käsiraamatuid jne.
Või hoopis laiendada teemat: "Erinevad autoteemalised foorumid ja BMW lingid" ja lisada sinna ka Bmw kirjandus ???.
Hea küsimus.Silwer kirjutas:Kas selline skännimine ja levitamine on üldse legaalne?
Aga samas on ka siinsamas foorumis sellised arvutisse skännitud Bmw manuaalide lingid olemas.
Igatahes mu sõbral on üks hea raamat e34 kohta, mis on kirjutatud 90ndate lõpus. Seal on sees juba ka enamus tüüpilisi vigu ja õpetusi nende likvideerimiseks. 300 lk kirjandust, mis mööda külgi kindlasti maha ei jookse.
Kuid mida meie autoriõiguste komisjon asjast arvab?

Võiksin teid vähe aidata. Nimelt juba aastaid vedeleb mul arvutis mingi sellise nimega manuaal BMW 3&5-81-93 See siis mingi iseparandajatele koos piltidega ja ingliskeelne. Saadaksin kellelegi kasvõi msn.is kui keegi tolle siia ülesse riputaks- paraku ma ise selle riputamise kohapealt juhm
Nii, et kui leiate, et see võiks huvi pakkuda, siis andke märku.
Urmas

Nii, et kui leiate, et see võiks huvi pakkuda, siis andke märku.
Urmas
Kes hommikuti külas käib, see asjatult ei longi!
Mul ka see olemas ja täpne nimi on siis minu omal selline "BMW_3-_&_5-Series_Service_and_Repair_Manual(wxp.step.lv)"
väga palju juttu ja pilte on seal, olen selle ka kõik läbi vaadanud.
Ja Uploadisin selle siis oma venna kodukale ning nüüd saate seda ka siit uurida
www.zone.ee/zhaft
uurige
Seal on ka pildid eilsest põlengust Tondil
väga palju juttu ja pilte on seal, olen selle ka kõik läbi vaadanud.
Ja Uploadisin selle siis oma venna kodukale ning nüüd saate seda ka siit uurida

uurige

Seal on ka pildid eilsest põlengust Tondil

Viimati muutis MairoG, 09.01.2006 20:00 38, muudetud 2 korda kokku.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Nissan Leaf