E38. Vool kaob kuhugi.
E38. Vool kaob kuhugi.
Olen hädas e38 voolutarbimisega.
Nimelt kui auto paar päeva seisab siis on aku tühi, peal on uus aku.
Auto läheb ilusti magama, 36h jälgisin ja selle aja jooksul tarbijat ei õnnestunud kohata. Ühendasin siis multimeetri aku + ja pluss kaabli vahele. 16min möödudes oli näiduks 0,05a.
Kas on kellelgi ideid? Genekas nagu peaks ka laadima armatuuris näitab 13,5-13,7. Akult mõõtes oli tühikâigul 13,84 vms.
Ette tânades,
Erki
Nimelt kui auto paar päeva seisab siis on aku tühi, peal on uus aku.
Auto läheb ilusti magama, 36h jälgisin ja selle aja jooksul tarbijat ei õnnestunud kohata. Ühendasin siis multimeetri aku + ja pluss kaabli vahele. 16min möödudes oli näiduks 0,05a.
Kas on kellelgi ideid? Genekas nagu peaks ka laadima armatuuris näitab 13,5-13,7. Akult mõõtes oli tühikâigul 13,84 vms.
Ette tânades,
Erki
Re: E38. Vool kaob kuhugi.
Kui 3.0 d siis proovi webasto pistik eemaldada.
Oskan suhelda e31-e92 mudelitega
Tegu 3.0diisliga jah. Kus see antud pistik asuda võiks?ooDDoo kirjutas:Kui 3.0 d siis proovi webasto pistik eemaldada.
webasto küljes juhipoolses rattakoopas äkki?
Oskan suhelda e31-e92 mudelitega
- PeeterA
- Huviline
- Telefon: 51949859
- Kontakt:
Mis mõte pistikute eemaldamisel on, kui lihtsam on kaitse välja võtta?
Kui auto seisuajal on tarbimine 0.05 A, siis ei tohiks paari päevaga täis akut kotti tõmmata.
Pigem äkki defektne aku sattunud?
Kui auto seisuajal on tarbimine 0.05 A, siis ei tohiks paari päevaga täis akut kotti tõmmata.
Pigem äkki defektne aku sattunud?
tel. 51 949 859
Räägitase, et pole päris õige akujuhet lahti võtta ja siis multimeeter vahele ühendada, et võib reseti teha mõnele vigasele plokile ja ei näegi seda tarbimist enam. See laadimine pole ka iseenesest teab mis hea, peaks ikka mingi 14,2 olema kui aku täis saab.
Tegin uue katse ja voilaa 0,73 amprit. Ühendasin kaitsmeidnlahti ja vigsne oli siis telefon. Kaitsme eemaldamisel kukkus 0,03 amprile. Seega katsetan ilma kaitsmeta, loodane et sai kordateet82 kirjutas:Räägitase, et pole päris õige akujuhet lahti võtta ja siis multimeeter vahele ühendada, et võib reseti teha mõnele vigasele plokile ja ei näegi seda tarbimist enam. See laadimine pole ka iseenesest teab mis hea, peaks ikka mingi 14,2 olema kui aku täis saab.
Korras, teema võib sulgeda
Millise kaitsme eemaldasid. Mul jäi telefoni kaitsme eemaldamisel raadio vait. Juhendi järgi 2 kaitset telefonil. Mul 11.1999 730d
Eemaldasin alt poolt viienda kaitsme äkki, täpselt enam ei mäleta. Igatahes eemadasin kaitsme, kust alt tarbimine vähemes.Siim-O kirjutas:Millise kaitsme eemaldasid. Mul jäi telefoni kaitsme eemaldamisel raadio vait. Juhendi järgi 2 kaitset telefonil. Mul 11.1999 730d
Kuna mul klapiga motorolla, siis nendega pidavat vahetus aitama. Hetkel on kaitse väljas ja voolu ei tarbiVolum kirjutas:Tore, et sul korda sai, aga kuidas asi lahenes?