Millised siis vingemad suportid on?
Nitrolahustiga olen ise teinud.MartenM kirjutas:Hei!
Ehk on kogemusi kellelgi autoklaaside osas. Nimelt on tõmbunud klaasid sinakaks, mõnes kohas rohkem, mõnes kohas vähem. Klaaside kiletaja teadis rääkida, et selline reaktsioon tekib vihmaveest, siit ka minu küsimus:
Kas kellelgi on millegi säärasega kogemusi? Kuidas klaasid puhtaks saaks?
http://paintref.com/cgi-bin/colorcodedi ... i?make=BMWBlackSmoke kirjutas:tekkis küsimus ,et kas kuskilt on võimalik saada bmw värvi koode. erinevatele värvidele. mingi leht vms?
Meie peres autosid eluaeg pestud rauase veega ja tänu sellele arvan mina, 2 autot 8a mõlemad olnud ja mõlemad samasugused klaaside poolest. Kuidas maha saada on minu küsimus hoopis?MartenM kirjutas:Hei!
Ehk on kogemusi kellelgi autoklaaside osas. Nimelt on tõmbunud klaasid sinakaks, mõnes kohas rohkem, mõnes kohas vähem. Klaaside kiletaja teadis rääkida, et selline reaktsioon tekib vihmaveest, siit ka minu küsimus:
Kas kellelgi on millegi säärasega kogemusi? Kuidas klaasid puhtaks saaks?
Ainult pööret valetab , vähemalt minul valetasNewBarni kirjutas:E36el asendasin r4 moto r6-ga, spido on ajutiselt veel r4 oma. Tean, et pöördeid valetab kuid kas temperatuuri näitab õieti või hakkab seda ka valetama
Tänud!
Mõtle nüüd vähe loogiliseltNewBarni kirjutas:E36el asendasin r4 moto r6-ga, spido on ajutiselt veel r4 oma. Tean, et pöördeid valetab kuid kas temperatuuri näitab õieti või hakkab seda ka valetama
Tänud!
täüpselt samad mõtted.AARE530 kirjutas:Kusjuures tõesti- kui nüüd vaadata USA lingi pilte, siis on üsna selge, miks väljast pilte pole- seal ju numbrid küljes. Ei saa salata, et ka mul jäi neid teemasid lugedes veidi kripeldama, et midagi on nagu veidi mäda, aga kuna pole minu probleem, siis sinnapaika see mõte ka jäi. Ja kui see asi tõesti nii on, tekib küsimus, et miks selliseid teemasid tehakse? Mõttetu ju.
Tauri jutt vaid toetab minu ja NewBarni mõtteid ja paranoiat
http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?t=8270Tauri. kirjutas:Kas kellelgi on olnud kokkupuuteid sellise isikuga nagu Sten Põld, kasutaja StPo.