Huumorit veidi.
no mees küsis pilbasteks velgede eest 500 ka, selle auto ju TÕnis kunagi ostis ka mingi sarnase hinna eestm, aga sõitvanaMart_L kirjutas:Eks täispeaga sõitmise eest vajavad trahvid maksmist
Päris ohtlik.. meenub kohe e92ga avariidarkie kirjutas:https://www.postimees.ee/4359705/aasmae ... eelt-valja
Tõsi ükski neist ei aita. Sõidukogemust on vaja nii liikluses, kui ka eraldatud alal. Autot ei juhi dsc, abs jne... vaid rooli ja istme vaheline tihend. Miks rikkurid lömastavad oma ulme hindadega ostetud "Sportautosid"? Eks ikka sellepärast, et võetakse kontrollid maha, aga enamustel puudub sõidukogemus. Suure tõenäosusega pole pooled neist autokooliski käinud.Larry530i kirjutas:Ei aita see rehv ega dsc kui pea ja parema jala asemel on telliskivi.
Mis krdi väide see veel on?TELK kirjutas:Suure tõenäosusega pole pooled neist autokooliski käinud.
unis kirjutas:Aga miks sa ulud selle üle,kuidas keegi TÜV läbib?
Lisa ta vaenlaseks!toivoku kirjutas:kas ei oleks võimalik kuidagi nii,et ma igakord selle KARMA poolt vägistatud inimese postitusi ei peaks nägema?
ucp.php?i=zebra&mode=foestoivoku kirjutas:kas ei oleks võimalik kuidagi nii,et ma igakord selle KARMA poolt vägistatud inimese postitusi ei peaks nägema?
Juhtpaneel -> Sõbrad ja vaenlased -> halda vaenlaste nimekirja. Elu nagu lilltoivoku kirjutas:kas ei oleks võimalik kuidagi nii,et ma igakord selle KARMA poolt vägistatud inimese postitusi ei peaks nägema?