http://autoint.ee/" onclick="window.open(this.href);return false;
sorry, eero
///M postitus on ilmselge troll juP2rnakas kirjutas:No ei ole võimalik, just eero kirjutas mõned postitused üleval pool.
Noh mis ideed võivad olla? ainuke värk et mootori vardad on läbi, või nende plast puksidfedja kirjutas:Ma e39ga täitsa hädas.
Ostsin hiljuti uued kojamehed,eelmiste firmat ei tea.pōhjuseks siis see,et juhipoolne jättis tohutud triibud sisse.
Ostsin uued championid,ikka täpselt sama jama,käisin siis poes muret kurtmas ja sain prooviks uued,ikka sama jama.seega siiani sõidan nii,ei aita ka see kui kojamehele survet avaldada.
Kõrvalistuja poolne toimib laitmatult...
Ideid?
Klaas ok.
Puhastanud jne korduvalt klaasi kui ka kojameest.
Kuidas need sellist asja põhjustada saavad?Edson520 kirjutas:Noh mis ideed võivad olla? ainuke värk et mootori vardad on läbi, või nende plast puksidfedja kirjutas:Ma e39ga täitsa hädas.
Ostsin hiljuti uued kojamehed,eelmiste firmat ei tea.pōhjuseks siis see,et juhipoolne jättis tohutud triibud sisse.
Ostsin uued championid,ikka täpselt sama jama,käisin siis poes muret kurtmas ja sain prooviks uued,ikka sama jama.seega siiani sõidan nii,ei aita ka see kui kojamehele survet avaldada.
Ideid?
Klaas ok.
kas arvad et triibud jättab mingi müstiline asi?)))) see on ju e39 tüüpviga, selleks isegi eraldi see varras müügil olemas.fedja kirjutas:Kuidas need sellist asja põhjustada saavad?Edson520 kirjutas:Noh mis ideed võivad olla? ainuke värk et mootori vardad on läbi, või nende plast puksidfedja kirjutas:Ma e39ga täitsa hädas.
Ideid?
Klaas ok.
Proovi panna seda paremat puhastajat vasakule ja vaata kas sama jama või mitte.fedja kirjutas:No kui sa suudad mulle selle ära seletada kuidas need vardad või plast puksid sellega seotud on siis heaküll,hetkel ei tundu loogilisena.
1.Klaasil kindlasti mõned täkked leiduvad,aga see ei saa põhjus olla kuna pühkimata jäänud triibud mitu cm laiad.Edson520 kirjutas:Proovi panna seda paremat puhastajat vasakule ja vaata kas sama jama või mitte.fedja kirjutas:No kui sa suudad mulle selle ära seletada kuidas need vardad või plast puksid sellega seotud on siis heaküll,hetkel ei tundu loogilisena.
Muidu sul on siis 3 võimalus
1. kas klaasil on väiksed täpid peal vms
2. championid on ****
3. kojamehevars ei ole normaalse pinge all
ok, siis siin keegi, nägemata su autot ja lihtsalt sümptomite kaudu peab 100% täpse vastuse anda?))))))) millega sa ikka nõus ei ole)))))fedja kirjutas:1.Klaasil kindlasti mõned täkked leiduvad,aga see ei saa põhjus olla kuna pühkimata jäänud triibud mitu cm laiad.Edson520 kirjutas:Proovi panna seda paremat puhastajat vasakule ja vaata kas sama jama või mitte.fedja kirjutas:No kui sa suudad mulle selle ära seletada kuidas need vardad või plast puksid sellega seotud on siis heaküll,hetkel ei tundu loogilisena.
Muidu sul on siis 3 võimalus
1. kas klaasil on väiksed täpid peal vms
2. championid on ****
3. kojamehevars ei ole normaalse pinge all
2.Eelmised ei olnud championid,sama jama.
3.nagu ka eespool kirjutasin siis ei mõju ka surve avaldamine,seega varre pinge välistatud.
Kaua kasutanud oled?bmwvänn kirjutas:Enda E39 le panin Valeo raamiga kojamehed ja klaasile Motipi klaasivaha,tulemus super.
Üllatavalt hea kraam on soovitan