Meeltesegaduse tulemusel sai minust ühe raipe E65 omanik 2014 okt, just sõitev kirst see oli kui ostsin, kuid tänaseks on on suuremad vead parandatud ja peaks mainima, et väga hästi kodukanalis remonditav masin on. Ostes mängisid ainult ees center ja taga uste sees kõlarid. Täna öösel panen kirja Logic 7 võimendi remondi väikese juhendi. ASK'i remondi kohta peaks ka tegema eraldi teema ma usun.
Nii et sümptom: Subwooferid on vait, või aeg ajalt lajatavad mingit raginat ainult.
Panen siia piltide rea kohe tulema ja edasine jutt nende all.

See Logic 7 võimendi on minumeelest katastroof, vähemasti toite ja võimude osas.
Kogu see ülesehitus on minumeelest lihtsalt nii vale.
Olles remontinud oma elus ikka sadu kui mitte mõned tuhanded võimendid erinevatelt kasutusaladelt, langes minu valik tda1562q võimu kivi peale, sest see oleks loogiline valik ühe kanali võimendile olles studeerinud seda logicu toitekat ja muud elu, siis kõik on remonditav, kui pole saanud kahjustada prosede poolne plaat, ka seda on võimalik remontida tegelikult, vähemasti eepromi poolt. Välja arvatud valatud kivid, juhul kui need katki, siis pole midagi teha. (diagnostimiseks teen eraldi teema)
Üldiselt palun jätta kõigil meelde, et see mismoodi juhtmed jootsin uute kivide külge ja termokahanevaga isoleerisin - see on minu jaoks väga vale. Tuleb mainida, et uudishimu sai ajast võitu. Nendel piltidel tehtud lahendus toimib, kuid järgmiste jaoks toodan trükiplaadi raudselt, sest see juhtme otse kividele jootmine ja termokahanevaga isoleerimine võtab lihtsalt liiga kaua aega ja näeb välja totaalne porr!
Nii siis! (kui mängivad center ja taga uste sees, kuid supparid surnud) järeldus et Logic 7 ise on elus.
Vaja on tda1562q võimu kive 2tk!
vaja on peenikest juhet ja veidi jämedamat(kivide toitele + valjuka juhtmed)
Kindlasti on vaja rahu ja väga head jootmisoskust!
Vanad kivid tulevad maha järgmiselt: tuleb kolviga anda kuuma plaadi alumises küljes olevale radika tükile ca minut ja peale on piisav. Peale seda tuleb skalpelliga väga ettevaatlikult kangutada ära võimukivi, palun ennen veenduda, et piisavalt soe on, vastasel juhul rikute trükiplaadi read. Sellisel juhul muutub kogu protsess räpakamaks ja veel rohkem aega nõudvaks.
Remondi tulemus oli minu jaoks üllatust ja järeldusi tegema panev. Nüüd kui kõik kõlarid mängivad, siis palun mitte mingil juhul, isegi mõelda selle auto helisüsteemi ringi ehitamise peale. See on kõik lihtsalt nii paigas: kõik crossi lõiked, kõlarite delayd, et ma olen 90% kindel et paremat soundi annab otsida sellesse masinasse.
Panen peatselt pildid ka kuhu ja kuidas tda1562q kivid trükiplaadi külge joota.
Täna enam tõesti ei jaksa kuna jägermeister hakkab lõppema ning jäin liiga kauaks autosse muusikat kuulama.
Postitus järgneb lähipäevil!