Googeldasin ka, aga midagi asjalikku ei leidnud, enamus saksakeelne. Üks poolakas rääkis, et sama veaga proovis 3 erinevat moodulit, aga viga ei saanudki lõpuks teada. Milles siis asi võib olla?

Frenzi kirjutas:Parkimisandurid ei tööta, pdc tuli vilgub. Veakood mis INPA viskab: fehlerort wandler versorgung
Googeldasin ka, aga midagi asjalikku ei leidnud, enamus saksakeelne. Üks poolakas rääkis, et sama veaga proovis 3 erinevat moodulit, aga viga ei saanudki lõpuks teada. Milles siis asi võib olla?
Esimeses postituses oli kirjas, et kasutasin INPAt selleks. Küsimust tekitaski, et kas siis e61 ei kuvagi veakoodina milline andur vigane on ja ütleb lihtsalt, et süsteem maas? E46 ja E39 niipalju kui ma inpaga neid vigu uurinud siis kõigil näidanud täpselt ära milline andur.Kert11 kirjutas:idrive ei ütle missugune andur, arvutiga pädeva programmiga näed missugune andur või siis näpu tiksumisega. Võib olla ka nii, et andurini minev juhe katki ja andur ise korras
piisab kui 1 andur jamab ja terve süsteem maas
Võin boschi tarkvaraga ka vaadata, kuid kahtlen, et miskit rohkem teada saan.Kert11 kirjutas:INPA kohta ei oska öelda, aga kui on pädev diagnostika programm siis kindlasti peab näitama. vähemalt E60-l küll näitas täpselt missugune andur oli läbi kui ma diagnostiku juures käisin oma masinaga
Ei ütle, kui plokk on maha kärsanud. http://www.e60-forum.de/old/thread.php? ... 264#477777" onclick="window.open(this.href);return false; Lühises andurite või juhtmete peale teist plokki ühendada ei tohi, siis on tulemus sama. FL LCI E60/61 plokk on viisakama lühisekaitsega, sellega võib juba lühise peale katsetada.-vr6- kirjutas:E65el ütleb ilusti milline andur vigane kui inpaga vaadata.
Seega, kuidas ma saan teada vigased andurid ilma uut blokki rikkumata?Leho kirjutas:Ei ütle, kui plokk on maha kärsanud. http://www.e60-forum.de/old/thread.php? ... 264#477777" onclick="window.open(this.href);return false; Lühises andurite või juhtmete peale teist plokki ühendada ei tohi, siis on tulemus sama. FL LCI E60/61 plokk on viisakama lühisekaitsega, sellega võib juba lühise peale katsetada.-vr6- kirjutas:E65el ütleb ilusti milline andur vigane kui inpaga vaadata.