Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Terv,mure selline et kliimal ei toimi Max ja Rest nupp ? vaatasin youtubest üht videot ja seal vaatasin et kui nuppu vajutab hakkavad tuled ka seal põlema!! ja salong ei taha kuidagi normaalselt soojaks minna !! ehk oskab keegi miskit aidata/õelda ?
Küsimus seoses iDrivega, menüüs näitab sellist asja nagu ''Home lights'' aga ei toimi üldse selline asi....linnuke on olemas , sekundid 45 peal aaga ei põle miskit!! kuidas need toimima saada üldse ja kas üldse saab ?
Mul tekksis täna selline anomaalia, et õhku üldse ei puhunud kruti palju tahad.Õnneks kui esiklaasi nuppu sisse lülitada, siis puhus maxi peal.Kas külmaga miskit kinni kiilund?
Viimati muutis preda, 01.03.2018 12:03 26, muudetud 1 kord kokku.
Milleks BMW-l on üldse selline valik ja mis otstarbel see on tehasest sinna pandud: ohutuledelüliti juures punane vs sinine temp option või iDrive menüüs punane või sinine temp option?
Teistel mitte bmw autodel mida olen omanud sellist valikut ei ole ja kliima automaatik teeb ise automaatselt selle töö ära kui määran vajaliku temperatuuri salongi jaoks.
BMW-l aga lisaks peab seda settingut timmima. Kui see setting on näiteks sinise peal siis talvel sooja ei tule isegi kui salongist määrad näiteks 29 kraadi ja paned kliima AUTO peale.
Milleks BMW-l on üldse selline valik ja mis otstarbel see on tehasest sinna pandud: ohutuledelüliti juures punane vs sinine temp option või iDrive menüüs punane või sinine temp option?
Teistel mitte bmw autodel mida olen omanud sellist valikut ei ole ja kliima automaatik teeb ise automaatselt selle töö ära kui määran vajaliku temperatuuri salongi jaoks.
BMW-l aga lisaks peab seda settingut timmima. Kui see setting on näiteks sinise peal siis talvel sooja ei tule isegi kui salongist määrad näiteks 29 kraadi ja paned kliima AUTO peale.
Ma olen täpselt samal arvamusel (nagu artiklis), et see lüliti nullib ära kliima automaatiku mõttekuse ja võiks olla olemata üldse BMW autol. Sisuliselt ei ole BMW autol kliima automaatikut kuna käsitsi peab timmima sinise ja punase vahel
Endal pole sellist autot ja pole olnud põhjust ka teisi näppida selle nupu koha pealt. Aga kas see kehtib kõigi ventilatsiooniavade kohta autos? Minu meelest oli vanematel BMW-del ka mingi analoogne nupp keskmiste ventilatsiooniavade juures ja selgitus oli midagi sellist, et eriti nõudliku juhi jaoks, kes tahab jahedat õhku näkku kui mujalt puhub sooja..
preda kirjutas:Mul tekksis täna selline anomaalia, et õhku üldse ei puhunud kruti palju tahad.Õnneks kui esiklaasi nuppu sisse lülitada, siis puhus maxi peal.Kas külmaga miskit kinni kiilund?
See viitab sellele et sul aku suht tühi,olen ka kogenud,laed aku kenasti täis ja puhub jälle igalepoole.
preda kirjutas:Mul tekksis täna selline anomaalia, et õhku üldse ei puhunud kruti palju tahad.Õnneks kui esiklaasi nuppu sisse lülitada, siis puhus maxi peal.Kas külmaga miskit kinni kiilund?
See viitab sellele et sul aku suht tühi,olen ka kogenud,laed aku kenasti täis ja puhub jälle igalepoole.
Selles nüüd küll asi ei ole... minu lingis on välja toodud milles dilemma, proovisin ise samuti täna järgi.
Kõik BMW omanikud ei ole idioodid, aga igal idioodil on BMW.
Kus juures töölt ära sõites kõik jälle toimis...juu külmast ikka vms
Selles nüüd küll asi ei ole... minu lingis on välja toodud milles dilemma, proovisin ise samuti täna järgi.
Sa loe ka enne kui oma lingiga siin laulad,erinevad teemad täiesti!