jaanvoldemarmets kirjutas:Mis seadust nad rikkusid? Seadus ja paragrahv, palun.
Ma ei ole seadustes ja värkides eriti kirgas,võid julgelt parandada kui mingi viide vale.
Sellegipoolest olen piisavalt kirgas saamaks aru,et seal rikuti eeskirju ja selle eest saadi karistada.
Kui põletad pead arvestama,et on oht vastutada.
§ 14. Liikluskord
(2) Iga liikleja, liikluse korraldaja ja muu isik peab järgima liiklusalaste õigusaktide nõudeid, olema liikluses hoolikas ja ettevaatlik ning tagama liikluse sujuvuse, et vältida ohtu ja kahju tekitamist.
(7) Keegi ei tohi oma tegevusega või tegevusetusega ohustada või takistada liiklust. Ohu tekitanud isik peab rakendama kõiki temale jõukohaseid meetmeid ohu kõrvaldamiseks või selle kahjulike tagajärgede vähendamiseks. Vajaduse korral tuleb tekitatud ohust teavitada politseid.
§ 16. Liikleja kohustused
(1) Liikleja peab olema viisakas ja arvestama teiste liiklejatega ning oma käitumises hoiduma kõigest, mis võib takistada liiklust, ohustada või kahjustada inimesi, vara või keskkonda.
§ 72. Sõidukiomaniku ja vastutava kasutaja kohustus
(1) Sõidukiomanik ja vastutav kasutaja peavad tagama talle kuuluva või tema valduses oleva sõiduki õige kasutamise, tehnilise korrasoleku ja nõuetekohase hoidmise.
Kindlasti leiab midagi veel aga minu jaoks väga vahet pole..Kiirelt lappasin üle lihtsalt,kui sind päriselt ka huvitab siis võid ise lugeda...See on kõigile kättesaadav.
Endiselt mind see ei häiri kui keegi rehvi põletab...Oleks mul sobilik auto teeksin meeleldi seda ise ka(diiselmonovaguniga igav lasta..Ja ei taha autot ka retsida).
Lihtsalt mingi "näita mis seadust nad rikkusid" kui on ilmselge,et rikuti on suht lamp öelda.
Tegu ei olnud eraldatud alaga kus seda tehti.Minu arust võiks ka mingi plats olla selleks..
Aga see on kergelt utoopia.
Vähe karm jah,et autod ära võeti aga nad saavad ju need tagasi.
Ja minu jaoks pole ka vahet millega keegi küljetab või üritab,oma asi.
Ise olen ka kunagi 7-sega ülemistel sõõrikuid joonistanud.