Krt sellel autol pole küll minu meelest mitte mingisugust isikupära, ainuke ilus asi on värv selle küljes
 Krt sellel autol pole küll minu meelest mitte mingisugust isikupära, ainuke ilus asi on värv selle küljes 
Keskelt valged istmed on veel minu poolt tehtud , kunagi noorusesRoland325 kirjutas:Selle suve lõpupoole Pärnus tehtud pilt:
Väga kahtlen, et see kusagil Kohtla-järve võsas mädaneb

Kas see Greddy kirjadega e34 on veel elavate kirjas. See ehitati ju ca 20 aastat tagasi selliseks.
 Kas see Greddy kirjadega e34 on veel elavate kirjas. See ehitati ju ca 20 aastat tagasi selliseks.TELK kirjutas:Kas see Greddy kirjadega e34 on veel elavate kirjas. See ehitati ju ca 20 aastat tagasi selliseks.

)
 )

Bemmidel saab kõikidel hästi aru, kui on M Pakett (kui ikka on ka. Mõni paneb kuulutusse M Pakett kui omal pole peale sportrooli mitte midagi) . Audi S line on see asi, millest ainult fänn aru saab.ruts kirjutas:e36 oli minu jaoks viimane , kus ikka M-paketil mingi vahe sees oli (minu jaoks)
Millalgi vaatasin ka mingit e46 , kus oli kirjas m-pakett , väljast tundus nagu tavaline
Mõned nädalad tagasi oli veel see värvitud niicoley kirjutas:VAU!

https://www.auto24.ee/kasutatud/auto.ph ... Sw2J4BE1Wc" onclick="window.open(this.href);return false;

On alles. Ma isegi tean, kus see on. Aga kahjuks avaldada ei tohi.TELK kirjutas:Kas see Greddy kirjadega e34 on veel elavate kirjas. See ehitati ju ca 20 aastat tagasi selliseks.