Kuid on ju ka teisi tootjaid- Nilfisk, Stihl, Husqvarna, Makita jne. Igast Clintid ja sellised asjad jätaks ma välja.
Kindlasti on ka siin foorumis palju inimesi, kellel on omal garaažis pesur, seega infot peaks jagamiseks vast piisavalt olema

Seal Nõmmel veesurve ilmselt rohkemat ei võimaldaks ka - juba see Makita jääb vahel kuivale ja tahab hetkeks kogumispausi. Surve on minu jaoks täiesti okei - kobrutava värvi laseb ilusti maha ning siledalt värvipinnalt tuleb ka kinnisem mustus kenasti maha.
See on nüüd küll huvitav asi, kui ilma veerikketa (surve pumplast maas vms) ei suuda survepesurit ära toita?Raghza kirjutas: ↑28.04.2020 13:10 03Seal Nõmmel veesurve ilmselt rohkemat ei võimaldaks ka - juba see Makita jääb vahel kuivale ja tahab hetkeks kogumispausi. Surve on minu jaoks täiesti okei - kobrutava värvi laseb ilusti maha ning siledalt värvipinnalt tuleb ka kinnisem mustus kenasti maha.
Hetkel veel töötab nagu uus, seega eeldatavasti 5-6 aastat korra nädalas (v.a. talviti) kasutamist on täiesti mõistlik koormus sellele.
See tahab vist otsikut millel saad valida, kas puhas vesi või shampooniga.
Aare, mu K4.99 on vist 6..7a. vana aparaat (vb vanemgi, aeg lendab) ja väsimuse märki veel ei näita ning isegi kui sel on plastiksisu, siis see kestab näed siiani ja paremini, kui näiteks hiinlaste "metall"
AntiM kirjutas: ↑29.04.2020 15:30 21 Mul mõned aastad olnud Kärcher K5, ei kurda, on ka selline suviseks autopesuks peamiselt, muuks kasutab väga vähe. Ainus jura on see vooliku rull, vooliku välja tirid, siis kukub masin ümber ja kui seda keerdus voolikut sirgeks hakkad keerutama, siis kukub jälle ümber![]()
Muus osas on muidu hea.
Eelpool mainitud shampooni võttu ma vist ka algul toimima ei saanud, rohkem pole proovinud ja puudust ei tunne.
Surve osas, pole nõrgemaid proovinud kuid üldplaanis võiks mustuse eelnevalt piisavalt lahti leotada kui, et hakata seda metsikut survet võimalikult auto kere ligi ajama.
Ma nüüd ei saa pildi järgi arugi, kuhu selle vahele panema peaks, enne voolikut kuhugi? Ebamõistlikult kallis on ta igaljuhul, arvestades terve pilli hinda.
Mul on püssi peal minuarust ainult min.....max, aga vaatan nädalavahetusel kindluse mõttes üle.
See on otsik, erinevate düüsidega. Konkreetse toote tõin lihtsalt näiteks. Selle otsiku kasutamiseks tuleks püstol vahetada.