F30 lci led esituled
F30 lci led esituled
Tekkis selline küsimus, et kas on üldse võimalik esituled (kõik tuled) kustu kodeerida? Hetkel siis põlevad näiteks ees rõngad igas asendis, seda ka siis kui tulede lüliti on 0 asendis. Milleks on lülitil 0 asend kui ka siis tuled põlevad? Vanematel masinatel olid siis ikka kõik tuled kustus. Siit ka minu küsimus kas on võimalik sättida seda nii, et 0 asendis on kõik tuled kustus ja näiteks A asendis töötab nagu peab: hämaras paneb lähituled põlema. Kas seda on võimalik esys'ga teha?
Re: F30 lci led esituled
Need rõngad on ju päevasõidutuled, mis meil on kohustuslikud.
Peast ei oska öelda, aga otsi DRL-nimelisi parameetreid FEM-ist, kui tahad neist loobuda. (DRL = Daytime RunningLights).
Lihtsalt esysiga on raske, kui launcherit pole, aga mitte võimatu.
Ma arvan, et palju mõistlikum on need DRL rõngad kodeerida kas 80% v isegi 50% heleduse peale, sest vaikimisi on nad vist 100% heleduse peal kui lähituled ei põle.
Peast ei oska öelda, aga otsi DRL-nimelisi parameetreid FEM-ist, kui tahad neist loobuda. (DRL = Daytime RunningLights).
Lihtsalt esysiga on raske, kui launcherit pole, aga mitte võimatu.
Ma arvan, et palju mõistlikum on need DRL rõngad kodeerida kas 80% v isegi 50% heleduse peale, sest vaikimisi on nad vist 100% heleduse peal kui lähituled ei põle.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
- marek555
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 535d F10, 328i E46 174kW
Kui pole iDrive menüüs päevatulede väljalülitus võimalust, siis saab selle võimaluse aktiivseks kodeerida.
Kui valik pole aktiivne menüüs, siis jäävad päevatuled (ees rõngad ja tagatuled) 0 asendis kustu, vähemalt minu xenonidega F10-l toimib küll nii.
F3x päevatuledega seotud kodeerimisvõimalused:

Kui valik pole aktiivne menüüs, siis jäävad päevatuled (ees rõngad ja tagatuled) 0 asendis kustu, vähemalt minu xenonidega F10-l toimib küll nii.
F3x päevatuledega seotud kodeerimisvõimalused:

Nüüd siis iDrive menüüs olemas päevatulede väljalülitamise võimalus. Enne seda polnud. Põhimõtteliselt on lahendus selline nagu soovisin. Natuke liigutamist iDrive's ja saab tuled kustu. Tänud vastajatele.