F30 fsc kood (SLI)
F30 fsc kood (SLI)
Tere
Kust on võimalik saada fsc kood "speed limit info" lisa aktiveerimiseks? E-sys abil kodeerimised tehtud aga ikka näitab armatuuris ---. Lisaks ka e-sys näitab, et kood puudub.
AppID 126
UpgradeIndex 1
SWTType SWTclassic light
FSCStatus not available
FSCCertStatus not available
Kust on võimalik saada fsc kood "speed limit info" lisa aktiveerimiseks? E-sys abil kodeerimised tehtud aga ikka näitab armatuuris ---. Lisaks ka e-sys näitab, et kood puudub.
AppID 126
UpgradeIndex 1
SWTType SWTclassic light
FSCStatus not available
FSCCertStatus not available
- Oliver.L
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW F31 320d '14
Re: F30 fsc kood (SLI)
Volum oskab aidata.
- marek555
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 535d F10, 328i E46 174kW
H2.ee annab 8TH FSC koodi hinnaks 52€ 

KAFAS 2. Inchcape ütleb hinnaks 68€ aga kui ostmiseks läheb siis tuleb vastuseks, et eraldi pole võimalik müüa. See varuosa pole mõeldud eraisikutele...
Leidsin saksast poe kes selle koodi mulle edastas. Ja seda ka mõistliku hinna eest, natuke üle 40€. Ma eeldasin, et masin näitab kogu aeg piiranguid aga hetkel ta seda ei tee. Kui ta pole märki tuvastanud (pole märgist mööda sõitnud) siis näen ikka ---. Kas see süsteem ei peaks kasutama ka gps andmeid? Mulle on jäänud silma internetis surfates et kui märki pole siis võetakse andmed gps-ilt. Kui jah siis mida ma peaks tegema, et ta ka gps andmeid kasutaks.
Töötab ainult riikides, kus CD reaalselt toimib. Eestis pole paraku sellega midagi teha.
Buumer Auto / 56826000
- Oliver.L
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW F31 320d '14
Huvitav, et minul kiirus- ja möödasõidu piirangud kuvab ilusti HUDi. 

- marek555
- Huviline
Mul F10-l ka näitab HUD-il pidevalt kehtivat kiiruspiirangu infot, või kui HUD pole aktiivne, saab panna kiiruspiirangu näidu tahhomeetri all olevasse displeile BC nupust eraldi valikuna.
Samuti, kui on jäänud liiga kauaks vana kiiruspiirangu infot kuvama (pole kiiruspiirangu lõpumärki või uut piirangu märgiinfot üles korjanud), siis lõpuks hakkab ikka mingi aja pärast õiget kehtivat kiiruspiirangut näitama, seega eeldaks see, et info võetakse siis ikka GPS-ilt
Samuti, kui on jäänud liiga kauaks vana kiiruspiirangu infot kuvama (pole kiiruspiirangu lõpumärki või uut piirangu märgiinfot üles korjanud), siis lõpuks hakkab ikka mingi aja pärast õiget kehtivat kiiruspiirangut näitama, seega eeldaks see, et info võetakse siis ikka GPS-ilt

- Tauri_T
- Huviline
- Peamine sõiduk: F31 320d M-pakett 13.
Minul töötab samuti ilusti.
Eestis SLI ei tööta GPS järgi.
Vähemalt mitte CIC ja NBT süsteemidega.

Buumer Auto / 56826000
- Tauri_T
- Huviline
- Peamine sõiduk: F31 320d M-pakett 13.
Igaljuhul mul - - - pole ees olnud ja alati õiged märgid ees.
- marek555
- Huviline
Puuduolev info võetakse siis navi kaardilt?
Kas siin võib sama seos olla, mis RTTI-ga? Ehk väide on see - Eesti teedel RTTI nägemiseks peab NBT navikaart olema 2019-2 või uuem?
Ma näen kolme kriipsu ainult parkimismajades.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
Ei võeta. Võetakse ikka teedel olevatel liiklusmärkidelt.

Buumer Auto / 56826000
Vaatasin oma settingud üle ja seal oli märgitud, et "camera only". Huvitav, et netis õpetustes on see jäetud muutmata. Muutsin selle ära ja nüüd näitab ka muul ajal kiirusepiirangut. See info saadakse ikkagi navi kaardilt ja auto reaalsest asukohast. Kuidas muidu seletada seda, et pöörates maanteelt ära kõrvalteele siis varem tulid --- nüüd aga kenasti 90km/h. Ja kui teel on teised märgid, näiteks 90 asemel 110 siis kuvab seda mis märkidega lubatud.
With Speed Limit Display, cameras installed in the rear view mirror are constantly detecting speed limit signs on the road side, whether they are permanent or temporary speed limits. Combining this with information from the navigation system ensures that you always see an accurate speed limit in your instrument panel or Head-Up Display. (https://discover.bmw.co.uk/technology/tech-hub-videos)
With Speed Limit Display, cameras installed in the rear view mirror are constantly detecting speed limit signs on the road side, whether they are permanent or temporary speed limits. Combining this with information from the navigation system ensures that you always see an accurate speed limit in your instrument panel or Head-Up Display. (https://discover.bmw.co.uk/technology/tech-hub-videos)
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: G31 530d XDrive
Kui su jutt oleks õige, ei teataks asulas vaikimisi 50 km/h, asulaväliselt 90 kuvada jne.
Kui pea ei jaga, siis peab esoteerikaga leppima.
Minu info on paraku vananenud.
Nüüdseks on baltimaade navikaartil kiiruspiirangute info ka olemas. 

Buumer Auto / 56826000