Olen proovinud ise lahendada probleemi, kuid hetkel tundub, et käib üle jõu

Kuidas sain teada et teine silinder jätab vahele? Võtsin teise süütepooli pistikust välja ning see ei muutnud midagi. Kõik teised välja võttes muutub.
Suured tänud ette!!!
Mõõtsin mingi 30 eurose kompressiooni mõõtjaga automaailmast ära juba enne. Ei tea kas odaval ja kallil on suur vahe ja kas on tõesed need testid või mitte aga-
Kontrollisin täna aju üle- Visuaalselt vaadates oli kõik korras ja terve. Pihusti juhtmestiku vaatasin üle fuel raili pealt, karbi seest ning natuke enne aju nii palju kui näha oli. See tundus samuti korras olevat, ei olnud kuskil kokku sulanud ega katki. Muidugi ei näinud ma sinna kummist jullade sisse, kust juhtmed ka jooksevad, seega 100% öelda ei saa.
Täna ehk otsin, kas leian kuskilt mingisuguse okei LED-i ja mõõdan ära.(Võib ka soovitada kus on kvaliteetsed) Aga eile kontrollisin igaks juhuks ka ega kuskil õhuleket pole, tundus nagu susiseks kuskil, spreisin küll brake cleaneriga kõik kohad täis enda arust aga midagi ei muutunud. Ka arvuti võiks sappa lükata, aga ei tea hetkel kedagi kes saaks selle lähiajal teostada.
Praegu kätte ei saa, aga loodan, et lähiajal ehk saab
Mingit odavat LED-i küll ostma ei hakanud, viisin auto diagnosti lõpuks. Kindlat viga küll ei öeldud, kuid anti mingid juhtnöörid, mida arvuti näitas-
Vahetasin aju, ei muutnud midagi, panin enda oma tagasi ja viisin töökotta. Vahetati pihustijuhtme ära ja pandi minu ajuga käima, ei muutnud midagi. Prooviti teise ajuga, hakkas tööle.