e39 2.0d on sellessuhtes hea odav liikur, kütet nuusutab suht aga ega tal see minek ka midagi head pole.
Kindlat ja head asja tahad siis e46 110kw diisel on päris mõistlik võtta. Aga olen jälginud et need ka samas hinnaklassis kohati mis 3.0 diislid

6Tenz kirjutas: ↑26.11.2021 17:18 29 e46 poolelt soovitaks r4 bensukaid vältida.
e39 2.0d on sellessuhtes hea odav liikur, kütet nuusutab suht aga ega tal see minek ka midagi head pole.
Kindlat ja head asja tahad siis e46 110kw diisel on päris mõistlik võtta. Aga olen jälginud et need ka samas hinnaklassis kohati mis 3.0 diislid![]()
Minek ei mängi otseselt rolli, peaasi, et oleks vastupidav.6Tenz kirjutas: ↑26.11.2021 17:18 29 e46 poolelt soovitaks r4 bensukaid vältida.
Kindlat ja head asja tahad siis e46 110kw diisel on päris mõistlik võtta. Aga olen jälginud et need ka samas hinnaklassis kohati mis 3.0 diislid![]()
Ikka on, kuid vaata see video lõpuni:
Pigem pidades silmas auto vanust siis on reflektorid otsas. Kui seni keegi neid vahetanud pole siis on see rohkem kui tõenäoline
Ma usun ka seda, kuid pirnide vahetamise võiks olla esimene samm. Valgustus kehvaks jääb, saab sealt juba edasi mõelda, kui palju raha alla panna.