Natuke viskab Rolls Royce küljelt (ilus) aga no need ekraanid ja istmematerjal..??

Thanks Kispup, esimest korda näen ja kuigi pole just promopildid, siis mingi aimduse saab.Kispup kirjutas: ↑21.04.2022 08:54 45 Siin on paar pilti kus high beam on sees: https://www.slashgear.com/837468/2023-b ... wild-tech/
Seda väidet ma kuulsin juba ~20a tagasi ja ütlesin juba toona, et see on BS. Pikemal vaidlusel toona oli tagajärg see, et palju toodetakse suuri/väikeseid sedaane. Eks tänapäeval saab asendada sõna sedaan sõnaga SUV, aga see et autod järjest sarnasemad on, no ma ei tea.. Merc, Audi ja BMW juba kõik väga selgelt üksteisest erinevad. i-BMW'd tava-BMW'st erinevad, EQ-Mersud isegi tavamersudest võrdlemisi erinevad jne. Üldse ei saa nõustuda.
mersu see suurepärane suv ja x6 ei ole siis sarnased? mibngi kia ja hyndai vahest ei saa üldse ennem aru kui märki ei vaata.Henri. kirjutas: ↑21.04.2022 15:35 27Seda väidet ma kuulsin juba ~20a tagasi ja ütlesin juba toona, et see on BS. Pikemal vaidlusel toona oli tagajärg see, et palju toodetakse suuri/väikeseid sedaane. Eks tänapäeval saab asendada sõna sedaan sõnaga SUV, aga see et autod järjest sarnasemad on, no ma ei tea.. Merc, Audi ja BMW juba kõik väga selgelt üksteisest erinevad. i-BMW'd tava-BMW'st erinevad, EQ-Mersud isegi tavamersudest võrdlemisi erinevad jne. Üldse ei saa nõustuda.
Need pole ju enam neerud isegi, rõvedalt lähevad keskel üheks.
Tarmo kirjutas: ↑22.04.2022 23:34 36 Mind tegelikult ka huvitab millega sa ise sõidad, et sinu suhtumine teistesse selline **** üleolev on. Kui sul omal ei ole tutikas BMW **** alla ostetud siis tõmba veidi tagasi või kui sõidad tutika "Lada Kalinaga" siis viitsid vaheta foorumit.
Kõikide autod on sinu arust mingid peldikud ja inimesed on heidikud ja ma ei tea mida veel.
aa sellepärast mees nii kibestunud ja kade ongi? Selge, mõistame.