Mis me siin uuest CTRist räägime, see ikka viimase M3-ga vääriline võrdlus. PS! Alltoodu on originaal tehaselisadega s.h 4 toru taga keskel kolmnurkasendis:

Mis me siin uuest CTRist räägime, see ikka viimase M3-ga vääriline võrdlus. PS! Alltoodu on originaal tehaselisadega s.h 4 toru taga keskel kolmnurkasendis:
A.Tiimani 5, NarvaMart_L kirjutas: ↑27.04.2022 21:08 21 https://www.auto24.ee/soidukid/3686574/galerii/10 Mis ainet peab tarbima, et sellist "neerudoonorlust" teha![]()
Kahjuks või õnneks nii on, sealt ka tulnud see suur iluvõre/neerud nõudlus.
Et siis oma arvamuse avaldamise peab kooskõlastama sinuga või hoopis äkki hiinlastega?ttsys kirjutas: ↑30.04.2022 14:36 12 Ja varem on ka seda öeldud, et see ei ole teile tehtud. Elage oma elu ja teadke oma kohta ehk maailmas, Aasias, sh ainuüksi Hiinas on tohutu ostujõud ning nende seas on tuhandeid kordi jõukamaid inimesi kui Eestis ning nemad tahavad seda. See ongi neile pingutustega tehtud ja nad keegi ei tule teie käest küsima, kas on kole või eurosooneutraalne vm.![]()
TiitR kirjutas: ↑30.04.2022 16:03 08Et siis oma arvamuse avaldamise peab kooskõlastama sinuga või hoopis äkki hiinlastega?ttsys kirjutas: ↑30.04.2022 14:36 12 Ja varem on ka seda öeldud, et see ei ole teile tehtud. Elage oma elu ja teadke oma kohta ehk maailmas, Aasias, sh ainuüksi Hiinas on tohutu ostujõud ning nende seas on tuhandeid kordi jõukamaid inimesi kui Eestis ning nemad tahavad seda. See ongi neile pingutustega tehtud ja nad keegi ei tule teie käest küsima, kas on kole või eurosooneutraalne vm.![]()
Libresse? Kle mees, tule nüüd ikka maapeale ja teemasse! Kui rubriik on "koledad BMW-d" ja siia paisatakse pilt koledast BMW-st, siis leian, et kõik võivad avaldada oma arvamust. Küsin veelkord, kas pean sinult luba küsima, et siin OMA arvamust avaldada?ttsys kirjutas: ↑30.04.2022 16:16 55 Kumbagi. Igaüks peab oma kohta teadma.![]()
Võtad seda nii, et Sinult ei küsi ega oota mitte keegi arvamust mingi Libresse sideme toote ega reklaami kohta. Kui tootega sidus puudub või reklaam ei kõneta siis järelikult see toode ei ole sellele vaatajale näkku lastud. Lihtne. Kõike ei pea oma jalgevahel proovima ja seda enam "jalgevahe" järgi mõõtma.
TiitR kirjutas: ↑30.04.2022 16:03 08Et siis oma arvamuse avaldamise peab kooskõlastama sinuga või hoopis äkki hiinlastega?ttsys kirjutas: ↑30.04.2022 14:36 12 Ja varem on ka seda öeldud, et see ei ole teile tehtud. Elage oma elu ja teadke oma kohta ehk maailmas, Aasias, sh ainuüksi Hiinas on tohutu ostujõud ning nende seas on tuhandeid kordi jõukamaid inimesi kui Eestis ning nemad tahavad seda. See ongi neile pingutustega tehtud ja nad keegi ei tule teie käest küsima, kas on kole või eurosooneutraalne vm.![]()
TiitR kirjutas: ↑30.04.2022 20:10 45Libresse? Kle mees, tule nüüd ikka maapeale ja teemasse! Kui rubriik on "koledad BMW-d" ja siia paisatakse pilt koledast BMW-st, siis leian, et kõik võivad avaldada oma arvamust. Küsin veelkord, kas pean sinult luba küsima, et siin OMA arvamust avaldada?ttsys kirjutas: ↑30.04.2022 16:16 55 Kumbagi. Igaüks peab oma kohta teadma.![]()
Võtad seda nii, et Sinult ei küsi ega oota mitte keegi arvamust mingi Libresse sideme toote ega reklaami kohta. Kui tootega sidus puudub või reklaam ei kõneta siis järelikult see toode ei ole sellele vaatajale näkku lastud. Lihtne. Kõike ei pea oma jalgevahel proovima ja seda enam "jalgevahe" järgi mõõtma.![]()
Jube ikka, kui inimesel on mõte naiste hügieenisidemetesse kinni jäänud...saad ikka normiks tagasi kunagi...vaevalt?
Minu "surnud vanaraud" on minu oma, mitte panga oma, nagu su Tesla (oli kunagi selline teema, kui kilkasid sellega) ja nüüd oleme jõudnud juba prükkariteni! Mees, mine arene veits, ausalt! "Kogu maailma high-end tagasiside kirjeldab selle uue disaini ja mudeli kõrget ootust ning hinnanguid" - no sellise avaldusega esinedki v? Mul pohh täiesti, mida mingi maailma HIGH-END midagi arvab...ma räägin oma arvamusest ja sina seda paraku muuta ei saa, sõima prükkariks või Libresseks. Täis tont ikka!ttsys kirjutas: ↑30.04.2022 20:44 28 Ise oled "kinni". Kinni oma maitses. Kinni oma maitse olulisuses. Kinni oma surnud vanarauas.. või õigemini olemasoleva vanaraua olulisest muutusest, mis "karjuvalt välja paistab...".... Kas pole nii? On. On.![]()
![]()
![]()
Kogu maailma high-end tagasiside kirjeldab selle uue disaini ja mudeli kõrget ootust ning hinnanguid. Lahmiv kriitika on nagu mingid restorani prügikasti juures lärmavad kodutud, kes kritiseerivad seda restorani toitu oma võimekuse astmelt: "eile oli ära visatud prügi palju maitsvam - kui nii edasi läheb siis, mis me 5 aasta pärast sööme".
TiitR kirjutas: ↑30.04.2022 21:20 52Minu "surnud vanaraud" on minu oma, mitte panga oma, nagu su Tesla (oli vist kunagi selline teema, kui kilkasid sellega) ja nüüd oleme jõudnud juba prükkariteni! Mees, mine arene veits, ausalt! "Kogu maailma high-end tagasiside kirjeldab selle uue disaini ja mudeli kõrget ootust ning hinnanguid" - no sellise avaldusega esinedki v? Mul pohh täiesti, mida mingi maailma HIGH-END midagi arvab...ma räägin oma arvamusest ja sina seda paraku muuta ei saa, sõima prükkariks või Libresseks. Tont!ttsys kirjutas: ↑30.04.2022 20:44 28 Ise oled "kinni". Kinni oma maitses. Kinni oma maitse olulisuses. Kinni oma surnud vanarauas.. või õigemini olemasoleva vanaraua olulisest muutusest, mis "karjuvalt välja paistab...".... Kas pole nii? On. On.![]()
![]()
![]()
Kogu maailma high-end tagasiside kirjeldab selle uue disaini ja mudeli kõrget ootust ning hinnanguid. Lahmiv kriitika on nagu mingid restorani prügikasti juures lärmavad kodutud, kes kritiseerivad seda restorani toitu oma võimekuse astmelt: "eile oli ära visatud prügi palju maitsvam - kui nii edasi läheb siis, mis me 5 aasta pärast sööme".
Nii, avaldasid oma arvamust, et meeldib..ok, aktseptin seda ja ei saada sind prügikaste revideerima. Huvitav, et sina ei aktsepti teiste arvamusi?ttsys kirjutas: ↑30.04.2022 21:31 37 Ma ju räägin, et Libresse maitse. Tugev.![]()
![]()
![]()
Kadesta.![]()
PS: Mulle väga meeldib.
TiitR kirjutas: ↑30.04.2022 21:20 52Minu "surnud vanaraud" on minu oma, mitte panga oma, nagu su Tesla (oli vist kunagi selline teema, kui kilkasid sellega) ja nüüd oleme jõudnud juba prükkariteni! Mees, mine arene veits, ausalt! "Kogu maailma high-end tagasiside kirjeldab selle uue disaini ja mudeli kõrget ootust ning hinnanguid" - no sellise avaldusega esinedki v? Mul pohh täiesti, mida mingi maailma HIGH-END midagi arvab...ma räägin oma arvamusest ja sina seda paraku muuta ei saa, sõima prükkariks või Libresseks. Tont!ttsys kirjutas: ↑30.04.2022 20:44 28 Ise oled "kinni". Kinni oma maitses. Kinni oma maitse olulisuses. Kinni oma surnud vanarauas.. või õigemini olemasoleva vanaraua olulisest muutusest, mis "karjuvalt välja paistab...".... Kas pole nii? On. On.![]()
![]()
![]()
TiitR kirjutas: ↑30.04.2022 21:33 49Nii, avaldasid oma arvamust, et meeldib..ok, aktseptin seda ja ei saada sind prügikaste revideerima. Huvitav, et sina ei aktsepti teiste arvamusi?ttsys kirjutas: ↑30.04.2022 21:31 37 Ma ju räägin, et Libresse maitse. Tugev.![]()
![]()
![]()
Kadesta.![]()
PS: Mulle väga meeldib.
TiitR kirjutas: ↑30.04.2022 21:20 52
Minu "surnud vanaraud" on minu oma, mitte panga oma, nagu su Tesla (oli vist kunagi selline teema, kui kilkasid sellega) ja nüüd oleme jõudnud juba prükkariteni! Mees, mine arene veits, ausalt! "Kogu maailma high-end tagasiside kirjeldab selle uue disaini ja mudeli kõrget ootust ning hinnanguid" - no sellise avaldusega esinedki v? Mul pohh täiesti, mida mingi maailma HIGH-END midagi arvab...ma räägin oma arvamusest ja sina seda paraku muuta ei saa, sõima prükkariks või Libresseks. Tont!
P.S Mulle jätkuvalt ei meeldi.
Mustana näeb ikka väga välja![]()
Kuule Hr. ttsys - sa ei saa ikka poindile pihta? Kuidas saad sa tulla mulle etteheitma MINU arvamust ja seostama seda hetkel ostujõulisusega või sooviga? Sa ise nii krdi võll, kuigi me keegi ei tea, millise "vanarauaga" sa ise kulged või on sul üldse peale jalgratta midagi? Mida sa turtsud teiste arvamuse peale? Üleval kirjutasin juba, et avaldasid oma arvamust, et sulle meeldib see mudel, ok, aktsepteerin sinu arvamust, kuid sina ei suuda teiste arvamust aktseptida...mingi hälve selle koha pealt v? Kukud siin sigu, pärleid, prügikaste ja hügieenisidemeid loopima? Sul osalus seal tootmises, et nii isiklikuks lähed v?ttsys kirjutas: ↑30.04.2022 22:43 33 Nagu mingit videomängu arutate ja analüüsite.![]()
![]()
![]()
Saate ikka aru, et TEIL ei ole reaalselt võimekust seda omale lubada täna ega 2023 ja seetõttu teie arvamus nendest "pärlitest sigade ees" on lihtlabaselt piinlikud avaldused. Endale "pissite taskusse" ja veel avaliukult, ei muud.![]()
TiitR kirjutas: ↑30.04.2022 23:12 31Kuule Hr. ttsys - sa ei saa ikka poindile pihta? Kuidas saad sa tulla mulle etteheitma MINU arvamust ja seostama seda hetkel ostujõulisusega või sooviga? Sa ise nii krdi võll, kuigi me keegi ei tea, millise "vanarauaga" sa ise kulged või on sul üldse peale jalgratta midagi? Mida sa turtsud teiste arvamuse peale? Üleval kirjutasin juba, et avaldasid oma arvamust, et sulle meeldib see mudel, ok, aktsepteerin sinu arvamust, kuid sina ei suuda teiste arvamust aktseptida...mingi hälve selle koha pealt v? Kukud siin sigu, pärleid, prügikaste ja hügieenisidemeid loopima? Sul osalus seal tootmises, et nii isiklikuks lähed v?ttsys kirjutas: ↑30.04.2022 22:43 33 Nagu mingit videomängu arutate ja analüüsite.![]()
![]()
![]()
Saate ikka aru, et TEIL ei ole reaalselt võimekust seda omale lubada täna ega 2023 ja seetõttu teie arvamus nendest "pärlitest sigade ees" on lihtlabaselt piinlikud avaldused. Endale "pissite taskusse" ja veel avaliukult, ei muud.![]()