Ega need logic7 süsteemid on kah pekkis paljudel, enamustel istmete alused supakad tummad või uksekõlarid ragisevad jms.
Kõige õnnetum helisüsteem ongi see standardvarustuse versioon, kus polnud isegi subwooferite võimendit. Peamine häda on madala otsa heli puudumises. Neid uste ja aknalaua omasid juhib makk armatuuris ja sel võivad kah lõpuvõimu kivid osaliselt kutud olla. Olen neid mitmetel remontinud. Antud variandi puhul tuleks eraldi 2-kanaline võim panna juhtima istmealuseid subwooferid. Sellist traditsioonilist "rullnokkade subwooferi" kasti pakiruumi pole mõtet ehitada minu arust. Selline bass, mis tuleb kusagilt suusaluugi august või läbi pagasiluugi pleki värina ei kõlba minu arust kuhugi. Aga noh inimesi on erinevaid ja ka maitseid. Samas mõnedele audiofiilidele jääb ka kõige kõhemast tehase helipakitist väheseks ja lasevad selle upgrade'da.
Pane auto VIN-kood, siis näeb mis helisüsteem seal üldse on. Võibolla on siiski juba vahepealne HI-FI, kuid seal supaka võim lihtsalt rikkis vms. Neid E65-tesid on aastate jooksul palju läbi käinud ja iga aasta edasi seda hullemaks peldikuks on mõned lastud. Algupärased süsteemid pekki läinud ja ümber ratsitud või üldse välja lülitatud. Teadmata auto varustust, võib vabalt kunagi tehasest olnud olla Logic7 autoga. Võimendi aga pekki läinud, optilise sillaga välja ühendatud ja köögiraadio heliga edasi sõidetud

tel. 51 949 859