LEDBeam kirjutas: ↑24.03.2023 21:19 47 Mitte ilmselt kaitse, vaid DSC kaitse on läbi põlenud, ukselinkidega samas ahelas.
Teine selline nali on E90-ga, kus CA-ga masinal käepideme hukkamineku järel ei tule roolilukk maha ja sellega seoses ei käivitu.
Järgmiseks ühenda tagumised lingid tagasi ja vaata, kas tuleb vigu. Kui ei, hakka ükshaaval esimesi tagasi ühendama.
Kaitsmeid varu juurde.
Kaitse on 5A, F2 junction boxis.
Pigem sul siis ka lingid minekul või midagi. Ma vahetasin veel enne nende Ali asjade proovimist ära OE omade vastu ja lukustab ka siis kui näpp õrnalt pihta panna. Ei pea midagi muljuma või mitu korda tegema. Mul on ainult puldil vist patareid natuke minekul, alati ei tunne ära, et pult taskus ja siis ei ava kohe.eero kirjutas: ↑15.05.2023 09:43 50 Huvipärast uuriks, kuidas teistel lingid töötavad?
Mul nimelt F07 kõik töötab, aga lukustamiseks on vaja enamus juhtudel mitu korda näppu peale panna ja ma ei tea kas peakski olema sellest kasu, aga üldjuhul päris tugevalt isegi suruda ja vahtida, kas ikka paneb lukku. Kõikide linkidega nii. Lahti tuleb igalt poolt hästi ja ilma vaevata.
Et no pole see lukustamine midagi nii comfort. Võiks ju käia ikka nii, et paned nagu muuseas näpu korra peale ja nägemist.