Peal suusatamist lähen üritan ikka natukene sõita seal.
Kahala olukorda kahjuks ei tea.
Ehk oli see koht Tarbja. Kui kellelegi huvi pakub, võin selle lombi äärsete inimeste käest järgi küsida, kas masinad juba käivad jääl.Cardo kirjutas:Paide kandis on kusagil võistlusi olnud ja mingi lombipeal olen päris häid kiirusi saanud, aga mis selle lombi nimi oli ei mäleta
koguaeg käidud ju sõitmas järvedepeal :S .Cardo kirjutas:Meenus, et seal ükskord ment mind peedistas, sama lugu nagu eelmine talv Maardus , et ei ole lubatud veekogul sõita.
ole kena ja uuri.ruut kirjutas:Ehk oli see koht Tarbja. Kui kellelegi huvi pakub, võin selle lombi äärsete inimeste käest järgi küsida, kas masinad juba käivad jääl.Cardo kirjutas:Paide kandis on kusagil võistlusi olnud ja mingi lombipeal olen päris häid kiirusi saanud, aga mis selle lombi nimi oli ei mäleta
öeldi, et õhtuti pole sõitjaid näha olnud aga polevat ka eriti asjale tähelepanu pööratud. kui aktiivne liiklus tehisjärvel lahti läheb, lubati helistada.Tauri kirjutas:ole kena ja uuri.
No Kahala kindlasti pole alla igasugu arvestust.bb-nation kirjutas:kahala olukord on alla igasugust arvestust ragiseb ja praod on sees ise ei julgenud peale minna aga ei soovita kellelegi...
Mul ka õnneks üks jääpäev kirjastoivoku kirjutas:vähemalt ma saan kekside,et yhekorra ma sain rajal sõitaloodan,et sulab äa ja läheb kylmaks täiega uuesti nii,et lund enam ei tule, saaks siis rahulikult rada nautida
huvitav kas neil see aasta ongi nüüd komme, et ei alse kaanepeale harjutama? ise täna veel kimasin sakus staadioni ringilViljar kirjutas:Eile sa siis Maardu järve peal sõitu nauditud, ühte otsa, siis 140-150 sisse, natuke kässarit ja siis nalja kui palju.
Aga noh peale 3-4 tunnist nautimist, tulid sarvilised ja suunasid meid maa peale tagasi