G 05 Webasto
G 05 Webasto
Ei leidnud sellekohast teemat ja ilmselt vanemate masinate webastodega pole ka mõtet võrdlust tuua seoses nende rohemölakate tegevustega.
Nimelt hakkas mind huvitama, kas lisaks salongile webasto ka mootoriploki soojaks kütab? Minu mõte sellest eelsoojendusest oleks lisaks soojale salongile ka vältida seda laastavat külmkäivitust.
Nimelt hakkas mind huvitama, kas lisaks salongile webasto ka mootoriploki soojaks kütab? Minu mõte sellest eelsoojendusest oleks lisaks soojale salongile ka vältida seda laastavat külmkäivitust.
Re: G 05 Webasto
Eks eelsoojendatud plokk on ikka tervisele parem. Omalajal mäletan kui Tulikas olid Opelid, siis oli paar tuttavat sellega seotud ja mehed ikka rääkisid, et autodel olid mootorid koguaeg töös ja soojad ja kestsid ikka väga hästi. Mul omal oli ports veokeid ja samuti oli talviti kaabel sabas ja hommikune külmkäivitus oli ikka oluliselt pehmem. Omavahel neid Rootsi Scaniaid koos nende õlidega pole muidugi mõtet võrrelda, aga siiski. Totter on jätta see võimalus kasutamata ja mitte lasta sooja jahutusvedelikku läbi mootoriploki joosta 

-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW g31 520d M-Sport
Saab panna ka mootorit kütma. Changeover valve pistik lahti ja takisti vahele. Enda kunagisel f11 oli ka tehtud nii. Praegusel g31 oli ka vahel aga lõin vahelt minema kuna takisti andis otsad ja vea kood sees. Ainuke miinus selle Moto kütmisega on,et kui väga suured külmad siis kabiin on leige ja akende sulatamisega läheb kauem.
BMW g31 520d M Sport
Väga hea info, sain sõbralt ka sama tarkust, tal küll vw. Kurtis ka, et peale seda ratsi ei läinud enam tuba lühikese ajaga nii soojaks kui varemalt.
- PeeterA
- Huviline
- Telefon: 51949859
- Kontakt:
Mis sellest mootori tervisest põdeda ma ei saa aru? Motoremonti hakkab talle tegema anyway üleülejärgmine omanik kusagil Jõgeva kandist aastate pärast kui see juba E53 laadseks raipeks sõidetud on
Soovitan pigem enda tervisele mõelda, et rauga eas kergem oleks 

tel. 51 949 859
Vana-aja inimese pseudoprobleemid 

-
- Huviline
- Peamine sõiduk: G31 530d XDrive
Minu arvates on "laastav külmkäivitus" tänapävastel kärudel, kus on 0Wx0 või 5Wx0 õli, paras lobajutt. Tõenäoliselt on teemaalgataja autolgi neid km-isid hulgim külmaga. Auto teemast ma lugesin:"Läbisõit ostes ca 130K".
Kui pea ei jaga, siis peab esoteerikaga leppima.
Vahetage norm välbaga õli ja autole palju kasulikum kui muretseda mõne külm käivituse pärast.
TEL 57703395